Ο Μπέλλος το σκάει από την φυλακή και απαγάγει την Στέλλα!

Αγωνία στα «Μυστικά της Εδέμ»

Ο Μπέλλος το σκάει από την φυλακή και απαγάγει την Στέλλα!

Νέες εξελίξεις γεμάτες αγωνία στα «Μυστικά της Εδέμ». Πρωταγωνιστής της εβδομάδας ο… Μπέλλος, ο οποίος θα αποδράσει από την φυλακή, θα απαγάγει την Στέλλα και θα ζητήσει από την Νόρα και τον Λουκά 5.000.000 ευρώ για να φύγει στο εξωτερικό! Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια όμως ο Θεός γελάει και έτσι ο Μπέλλος θα κάνει ένα ταξίδι, αλλά πιο… μακρινό από αυτό που αναμενόταν!

Πριν από αυτό όμως η Νταίζη θα λάβει μια ανθοδέσμη όλο νόημα από τον σύζυγο της, Μπέλλο, και θα καταλάβει ότι αυτός δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει σε ησυχία. Κατάχλωμη και φοβισμένη θα τρέξει στον Στέφανο για βοήθεια. Εκείνος, που έχει αρχίσει να βλέπει με καλό μάτι την αδερφούλα του, θα την βοηθήσει… κανονίζοντας να φάει ένα βρωμόξυλο ο Μπέλλος στην φυλακή με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Ο «κακός» της υπόθεσης καταλαβαίνει, ότι κινδυνεύει και με την πρώτη ευκαιρία το σκάει από την φυλακή! Στην συνέχεια απαγάγει την Στέλλα και τα άλλα… σας τα προδώσαμε πιο πάνω.

Η Μελίτα τώρα μπορεί να είναι προδομένη από τον Στέφανο, αλλά δείχνει την πραγματική της αγάπη σε αυτόν αποκαλύπτοντας το άλλοθι του και έτσι βγαίνει… υπεράνω. Ομολογεί στον ανακριτή ότι ο Στέφανος και η Εριέττα ήταν μαζί το βράδυ του φόνου της Άννας στο σκάφος. Όσο και αν πονούσε αποκάλυψε ότι τους είδε και έτσι όχι μόνο τους έσωσε, αλλά έδειξε και πόσο πολύ τον αγαπάει τον Στέφανο.

Η Νταίζη τώρα, που έχει έρθει πολύ κοντά με την Στέλλα, κάνει ένα βήμα πίσω και πλησιάζει την παρέα της Φεγγαρόπετρας, για να βοηθήσει. Όταν μαθαίνει ότι ο Μπέλλος ζητάει 5.000.000 ευρώ τους συμβουλεύει να μην υποκύψουν και δείξουν τον πανικό τους, γιατί θα τους ζητήσει και άλλα…

Πηγή: TVΖάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top