Αποκάλυψη Ράδιο Αρβύλα: Για Έλληνα χώρισε τον Καρεμπέ η Σκλεναρίκοβα

Μάθετε ποιος είναι και όλο το παρασκήνιο

Αποκάλυψη Ράδιο Αρβύλα: Για Έλληνα χώρισε τον Καρεμπέ η Σκλεναρίκοβα

Μπορεί η είδηση του χωρισμού του Κριστιάν Καρεμπέ με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα να κάνει τον γύρο του κόσμου, έχοντας πέσει ως βόμβα στον χώρο της παγκόσμιας σόουμπιζ, ωστόσο η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις του σουπερμόντελ στο γαλλικό ραδιόφωνο, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλύπτει ότι η αιτία του χωρισμού είναι ένας Έλληνας. Και όχι ένας όποιος κι όποιος Έλληνας αλλά ο Γιάννης Σερβετάς, με τον οποίο η Αντριάνα είχε ενθουσιαστεί όταν τον είχε δει σε φωτογραφίες κατά την πρόσφατη παρουσία της στο πλατό του «10 με 1 μαζί».

Η Αντριάνα φέρεται να είναι ερωτευμένη με τον Γιάννη και δηλώνει μάλιστα ότι δεν την ενδιαφέρει αν είναι παντρεμένος, έχει παιδί ή ακόμα και αν είναι gay. Προσθέτει μάλιστα ότι η «βαρβατίλα» του Γιάννη θα την κάνει να... «βελάξει από ηδονή», όπως εμφανίζεται η ίδια να λέει στο βίντεο – ντοκουμένο που εξασφάλισαν οι «Ράδιο Αρβύλα».

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά από αυτό ο Σερβετάς πέταγε στα σύννεφα και μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνο με το νέο αμόρε του, ενώ ο Χρήστος Κιούσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι η Σκλεναρίκοβα και ο Καρεμπέ θα κάνουν δημόσιες δηλώ��εις και ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες και τα αίτια του χωρισμού τους, με τον Kανάκη να πετά το φαρμακερό σχόλιο: «ακολουθώντας τα χνάρια του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη».

πρώτη ανάρτηση: 10-03-11, 00:54

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top