Το «θρίλερ» με το συμβόλαιο του Γρ. Αρναούτογλου

Τι αποκαλύπτει στο STAR

Τέλος στα σενάρια γύρω από το θέμα του συμβολαίου του και την ανανέωσή του, που το τελευταίο διάστημα οργιάζουν, βάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο STAR.

Κυριολεκτικά μέσα στα χιόνια, ο Γρηγόρης αφού αναπόλησε την εκπομπή «Σαν τα χιόνια» που έκανε παλιότερα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμα με το «Μεγάλο Κανάλι».

Επανέλαβε ωστόσο την παλιότερη θέση του ότι είναι πρόθυμος να προχωρήσει σε μείωση των αποδοχών του. «Βεβαίως και αλλοίμονο αν δεν συμβεί και αυτό στους καιρούς που ζούμε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εδώ έξω γίνεται χαμός και εμείς θα συζη��άμε ακόμα. Εννοείται ότι πρέπει να γίνει».

Το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου λήγει τον Ιούνιο και, σύμφωνα με πληροφορίες το Mega του πρότεινε ανανέωση για ένα χρόνο, με μείωση μισθού, αλλά χωρίς συγκεκριμένη εκπομπή, κάτι που προβληματίζει τον παρουσιαστή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει προτεραιότητα πάντως στις συζητήσεις με το κανάλι στο οποίο εργάζεται και μετά σε άλλες προτάσεις, ενώ στην ερώτηση «τι θα κάνει αν δεν τα βρει με το Mega», απαντά «θα δούμε».

Κατηγορηματικός είναι όμως και στην ερώτηση αν έχει δεχθεί πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο. «Όχι. Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση», λέει ο παρουσιαστής. Προσθέτει ωστόσο ότι «αν δεν τα βρω με το κανάλι μου, αν δεν τα βρω με το κανάλι, μετά είμαι ελεύθερος και μετά θα πράξω ως ελεύθερος επαγγελματίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top