Το «θρίλερ» με το συμβόλαιο του Γρ. Αρναούτογλου

Τι αποκαλύπτει στο STAR

Το «θρίλερ» με το συμβόλαιο του Γρ. Αρναούτογλου

Τέλος στα σενάρια γύρω από το θέμα του συμβολαίου του και την ανανέωσή του, που το τελευταίο διάστημα οργιάζουν, βάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο STAR.

Κυριολεκτικά μέσα στα χιόνια, ο Γρηγόρης αφού αναπόλησε την εκπομπή «Σαν τα χιόνια» που έκανε παλιότερα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμα με το «Μεγάλο Κανάλι».

Επανέλαβε ωστόσο την παλιότερη θέση του ότι είναι πρόθυμος να προχωρήσει σε μείωση των αποδοχών του. «Βεβαίως και αλλοίμονο αν δεν συμβεί και αυτό στους καιρούς που ζούμε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εδώ έξω γίνεται χαμός και εμείς θα συζη��άμε ακόμα. Εννοείται ότι πρέπει να γίνει».

Το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου λήγει τον Ιούνιο και, σύμφωνα με πληροφορίες το Mega του πρότεινε ανανέωση για ένα χρόνο, με μείωση μισθού, αλλά χωρίς συγκεκριμένη εκπομπή, κάτι που προβληματίζει τον παρουσιαστή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει προτεραιότητα πάντως στις συζητήσεις με το κανάλι στο οποίο εργάζεται και μετά σε άλλες προτάσεις, ενώ στην ερώτηση «τι θα κάνει αν δεν τα βρει με το Mega», απαντά «θα δούμε».

Κατηγορηματικός είναι όμως και στην ερώτηση αν έχει δεχθεί πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο. «Όχι. Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση», λέει ο παρουσιαστής. Προσθέτει ωστόσο ότι «αν δεν τα βρω με το κανάλι μου, αν δεν τα βρω με το κανάλι, μετά είμαι ελεύθερος και μετά θα πράξω ως ελεύθερος επαγγελματίας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top