”Εχετε τα παιδιά σας για αξεσουάρ”

Ποιος κατηγορεί τις Real Housewives και τι απαντούν

”Εχετε τα παιδιά σας για αξεσουάρ”

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά το Real Housewives και έχει προκαλέσει αντιδράσεις..Την αρχή έκανε η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου ,η οποία μέσα από τη στήλη της «στόλισε» το συγκεκριμένο ριάλιτι «Είναι έξι γυναίκες αδιάφορες, πληκτικές, ο οποίες ζούνε μέσα σε βίλες και πισίνες και προσπαθούν να μας πείσουν ότι έτσι είναι η μέση ελληνίδα νοικοκυρά. Αυτός ο νεοπλουτισμός και το ψευτογκλάμουρ που έχουν, προκαλεί».

Αυτά της τα λόγια δεν άφησε ασχολίαστα η Χριστίνα Παπά η οποία τόνισε πως δουλεύει από 17 ετών και τα χρήματα που έχει βγάλει τα έχει δουλέψει και έχει χύσει πολύ ιδρώτα.

Μετά την ηθοποιό η μία εκ των έξι νοικοκυρών,η Ιωάννα Σουλιώτη θέλησε να απαντήσει στην τηλεκριτικό μέσω της εκπομπής Σούπερ Σταρ «Η κυρία Διαμαντάκου είπε ότι είμαστε ψευτογκλάμουρ.Ε δεν πειράζει. Αυτή μπορεί να είναι πιο γκλάμουρ από εμάς. Τι να κάνουμε; Εμένα πάντως αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν που χαρακτήρισε τα παιδιά μας αξεσουάρ. Αυτό δικαιολογείται αν η κυρία Διαμαντάκου δεν έχει παιδιά γιατί μου είναι αδιανόητο να πιστέψω πως κάποιος που έχει παιδιά χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις».

Στο πλατό της ίδιας εκπομπής τα αίματα άναψαν ανάμεσα στην δικηγόρο Βασιλική Τζωρτζάτου και στην «νοικοκυρά»Φωφη Μαστροκώστα: «δεν μπορώ να καταλάβω κυρία Μαστροκώστα που τα βρήκατε τα λεφτά και φτιάξατε βίλες με πισίνες. Με ένα μισθό εσείς και μ' έναν ο άντρας σας φτιάξατε τέτο��α περιουσία;» είπε η δικηγόρος ενώ η Φώφη Μαστροκώστα ανταπάντησε πως η ζωή της δε διαφέρει από τη ζωή της μέσης Ελληνίδας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top