Μενεγάκη: «η νέα ταινία του Χόπκινς λέγεται... η ταφόπλακα»

Το πρόβλημα με τα θρίλερ και ποιά αισθηματική θέλει να δει

Μενεγάκη: «η νέα ταινία του Χόπκινς λέγεται... η ταφόπλακα»

Πρώτη ανάρτηση: 7-3-2011 21:58


Τι το θες να πεις τον τίτλο αφού δεν τον ξέρεις; Την «πάτησε» η Ελένη Μενεγάκη, που ήθελε να κάνει πάσα στο θέμα για την νέα ταινία του Άντονι Χόπκινς, όμως, της άλλαξε τον τίτλο! Για να... δικαιολογηθεί εξήγησε ότι δεν βλέπει θρίλερ γιατί φοβάται, ενώ αποκάλυψε ποιά αισθηματική ταινία θέλει να δει αλλά δεν την έπαιζε στον αγαπημένο της κινηματογράφο.

«Θέλω να μου πείτε γιατί κανείς να πάε�� να δει ένα θρίλερ όσο σπουδαίος και να είναι ο πρωταγωνιστής και μιλάω για τον Άντονι Χόπκινς», άρχισε να λέει η παρουσιάστρια στον Θοδωρή Κουτσογιανόπουλο και την Χριστίνα Πολίτη, που έχουν δει την ταινία.

Πάντως, μας... προειδοποίησε για το ευτράπελο που θα ακολουθούσε. «Δεν θυμάμαι πώς λέγεται. Η ταφόπλακα; Ο θάνατός σου;», συνέχισε η Ελένη. Ευρηματικότατη! Θρίλερ σου λέει είναι, ας πω κάτι ανατριχιαστικό μπας και πέσω μέσα...

Οι συνεργάτες της γέλασαν και της είπαν ότι το σωστό είναι «η τελετή» και η οικοδέσποινα του «Καφέ» πήγε παρακάτω.

«Ένα τόσο αγριευτικό θρίλερ γιατί να πάει κανείς να το δει;», της έμεινε η απορία της Ελένης, που τόνισε πως από μια τέτοια ταινία εκείνη δεν θέλει να δει ούτε μια σκηνή!

Αφού Πολίτη και Κουτσογιαννόπουλος έκαναν τα σχόλιά τους, η Ελένη μας ενημέρωσε πως μπήκε στο Ίντερνετ να δει τι ταινίες παίζουν, όμως, δεν είχε αυτή που ήθελε στην αγαπημένη της αίθουσα.

Ποια ήθελε να δει η «βασίλισσα»; Το «Χθες το Βράδυ», που μιλά για ένα παντρεμένο ζευγάρι το οποίο περνά μια νύχτα χωριστά. Πού είναι το θέμα; Στο ότι ο σύζυγος πάει επαγγελματικό ταξίδι με συνάδελφο που τον ελκύει ερωτικά και η σύζυγος συναντά τον... πρώην της! Ντιν νταν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top