«To Dancing αναβλήθηκε επειδή κάποιοι ακύρωσαν την τελευταία στιγμή»!

Ο περσινός νικητής του σόου αποκαλύπτει στο Star!

«To Dancing αναβλήθηκε επειδή κάποιοι ακύρωσαν την τελευταία στιγμή»!

«Αναζητούνται επώνυμοι για να χορέψουν σε διάσημο σόου»... Θα μπορούσε να είναι η αγγελία του σόου Dancing with the stars, η πρεμιέρα του οποίου αναβλήθηκε μετά την ακύρωση της τελευταίας στιγμής πρωτοκλασάτου ονόματος!

Το παρασκήνιο για την αλλαγή της ημερομηνίας είναι πλούσιο και ο περσινός νικητής και παρτενέρ της Έρρικας Πρεζεράκου, Θοδωρής Παναγάκος, μας λέει το λόγο που έγινε αυτή η αλλαγή: «Ο λόγος της παράτασης είναι γιατί δεν κλείνει η 12αδα. Πιστεύω ότι την τελευταία στιγμή ένα πρωτοκλασάτο όνομα είπε όχι για τους δικούς του λόγους και άρχισε η αναζήτηση για την αντικατάσταση του» τονίζει μιλώντας στο Star ο Θοδωρής Παναγάκος.

«Ακούω ονόματα όπως του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος ήξερα ότι θα είναι μέσα στο σόου και την τελευταία στιγμή το ακύρωσε, οπότε λογικό είναι να πάρει παράταση γιατί συνεχώς ψάχνουν τώρα» τονίζει στη συνέχεια ο περσινός νικητής του σόου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμέτοχη του Νίκου Γκάνου (του τραγουδιστή που ξέρει να χορεύει) έκανε πολλούς να το ξανασκεφτούν, ενώ οι υπεύθυνοι περιμένουν και μια απάντηση από την Υβόννη Μπόσνιακ. Ο Αντώνης Ρέμος είναι θετικός στο να δει τη σύντροφό του στο ριάλιτι χορού και ο Γιάννης Λάτσιος τρίβει τα χέρια του στην ιδέα και μόνο ότι η πρώην του Ρέμου θα παρουσιάζει και η νυν θα χορεύει!

Παράλληλα, ο Θοδωρής δεν μας έκρυψε πως έχει αρχίσει να αγχώνεται αρκετά καθώς οι μέρες πλησιάζουν και εκείνος δεν έχει μάθει ακόμα την παρτενέρ του ενώ πέρσι είχαν ενημερωθεί πολύ νωρίτερα

πρώτη ανάρτηση: 05-03-2011, 23:04

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top