Αναβολή μιας εβδομάδας στο Dancing with the Stars

Καθυστερεί η πρεμιέρα - ποιά ονόματα ακούγονται για χορό

Αναβολή μιας εβδομάδας στο Dancing with the Stars

Μία εβδομάδα αργότερα θα αρχίσει τελικά ο νέος κύκλος του ριάλιτι χορού «Dancing with the stars».

Έτσι αντί για τις 13 Μαρτίου που ήταν προγραμματισμένο η πρεμιέρα θα γίνει τελικά στις 20, πράγμα που σημαίνει ότι και η Ευγενία Μανωλίδου με το Daily μετατίθεται για τις 21 Μαρτίου αντί για τις 14.

Εντωμεταξύ, αν και διαρρέουν διάφορα ονόματα, η παραγωγή αναζητά πρωτοκλασάτους επώνυμους που θα δεχτούν να αντιμετωπίσουν τις χορευτικές ικανότητες του Νίκου Γκάνου. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς –τους πρωτοκλασάτους- μόλις έμαθαν για την παρουσία το�� στο ριάλιτι την έκαναν όχι με χορευτικά, αλλά με ελαφρά πηδηματάκια.

«Αυτοί που θα πούνε το ναι φέτος ξέρουν τι τους περιμένει πάνω κάτω και σίγουρα – πιστεύω- αυτοί που όντως θα δεχτούν, θα έχουν κάνει και μικρή προετοιμασία», λέει ο χορευτής Θοδωρής Παναγάκος, νικητής του πρώτου ριάλιτι μαζί με την Έρρικα Πρεζεράκου.

Επώνυμοι πάντως που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο καταλαβαίνουν τη διστακτικότητά τους. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που λέει η περσινή παίκτρια Βίκυ Κουλιανού: «Μα κι εμείς πέρυσι ήμασταν δισταχτικοί. Και εγώ όταν έμαθα ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι γνώριζα ότι η κ. Μανωλίδου ξέρει να χορεύει». Προσθέτει μάλιστα ότι στον πρώτο γύρο λίγοι ήξεραν από την αρχή να χορεύουν, λέγοντας «ξεκινήσαμε από την αρχή να μαθαίνουμε που είναι πολύ δύσκολο».

Ωστόσο το παρασκήνιο ότι αρκετοί celebrities κάνουν εντατικά πρόβες μπας και κληθούν δίνει και παίρνει, ενώ πλούσιο είναι και το παρασκήνιο για τον ή την πολιτικό που θα πάρει μέρος στο Show. Τα ονόματα δίνουν και παίρνουν και απ’ ότι ακούγεται οι παραγωγοί στη θέση της Φωτεινής Πιπιλή, όσο να ναι, μία Καϊλή ή μια Ράπτη θα την ήθελαν, αλλά και η Γκερέκου δεν τους κακοπέφτει. Έτσι για «να αναπτυχθεί ο ανταγωνισμός» που λέει και ο Θοδωρής.

πρώτη ανάρτηση: 04-03-2011, 23:04

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top