Δείτε για πρώτη φορά τα παρασκήνια από το trailer του «Dancing»!

Τι είπαν Μακρυπούλια, Μανωλίδου, Πρεζεράκου;

Δείτε για πρώτη φορά τα παρασκήνια από το trailer του «Dancing»!
Μαραθώνια ήταν τα γυρίσματα του trailer του «Dancing With the Stars» και του «Dancing With the Stars Daily», αφού ξεκίνησαν στις 9.00 το πρωί και τελείωσαν στις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

Όλοι οι συντελεστές ήταν εκεί, φόρεσαν τα καλά τους και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Καθένας είχε το δικό του σποτάκι, ενώ το τελευταίο ομαδικό γύρισμα το έκαναν όλοι μαζί στις 12.00 το βράδυ.

Μπροστάρισσα η Ζέτα Μακρυπούλια που μετά το χορό με το Γιάννη Λάτσιο, κοίταξε ναζιάρικα την κάμερα απευθυνόμενη στους τηλεθεατές: «Το περίμενα το Dancing να ξεκινήσει. Πέρυσι το διασκεδάσαμε πάρα πολύ, το μόνο που ελπίζω είναι να συμβεί και φέτος το ίδιο. Μου είχε λείψει». Μάλιστα όπως είπε, ΚΑΙ φέτος θα παίρνει το μέρος των υποψηφίων: «Όταν έχεις μια αυστηρούτσικη κριτική επιτροπή, θεωρώ καθήκον μου να τους υπερασπίζομαι».

Η Ευγενία Μανωλίδου που θα παρουσιάζει το καθημερινό «Dancing With the Stars Daily», εξήγησε ότι η εκπομπή πραγματεύεται την προσπάθεια των ζευγαριών που θα χορέψουν στο live. Και συνέχισε: «Αυτό που με κάνει να χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω , είναι το πολύ ζωντανό αποτέλεσμα, η πολύ μεγάλη προσπάθεια και η ταλαιπωρία και όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν στην προσπάθεια των ζευγαριών για να εμφανιστούν όμορφοι στο live». Πιο αποφασισμένη από ποτέ δήλωσε: «Aυτή τη φορά ήρθε η ώρα να πάρω και εγω το αίμα μου πίσω, γιατί θεωρώ ότι κρίθηκα πολύ αυστηρά χωρίς ο κόσμος να καταλαβαίνει την προσπάθεια που κατέβαλλα κάθε φορά για κάθε ξεχωριστό χορό».

Η Έρρικα Πρεζεράκου από το ρόλο κριτή πλέον, εξήγησε ότι πήρε την απόφαση να λάβει μέρος γιατί «το show το αγάπησα και δέθηκα. Όταν μου έγινε πρόταση αισθάνθηκα ότι έχω πρόθεση να το φροντίσω με κάθε τρόπο».

Δείτε στο βίντεο τα παρασκήνια των trailers και τι δήλωσαν οι συντελεστές, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «10 με 1 μαζί»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top