Elif: Η Ελίφ πιστεύει πως η μητέρα της είναι ζωντανή

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης στις 17.40 στο Star

Η Ελίφ και η Σουρεγιά θέλουν να κάνουν ένα δώρο στη Χουμεϊρά, που θα ετοιμάσουν οι ίδιες.  Η Ζουλιντέ και η Τουλάι ανησυχούν επειδή η Μελέκ δεν είναι σπίτι.  Η Μελέκ είναι στο  σταθμό των λεωφορείων και ο υπεύθυνος προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της και καλεί την αστυνομία. Η Μελέκ όμως καταλαβαίνει τις προθέσεις του και το σκάει.  Ο Ταρίκ αν και θα αποκτήσει μια κόρη, σκέφτεται πως χρειάζεται και έναν γιο. Η Ελίφ ζωγραφίζει τον εαυτό της και τη μητέρα της. Πιστεύει πως η μητέρα της είναι ζωντανή.

Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν πουθενά τη Μελέκ. Όταν η Μελέκ επιστρέφει σπίτι ανακουφίζονται. Η Μελέκ τους εξηγεί πως είχε μια ανάμνηση και πως ήθελε να πάει σε μια κοντινή πόλη για να αναζητήσει την Ελίφ αλλά δεν τα κατάφερε.  Ο Βεϊσέλ επιστρέφει και η Ζουλιντέ με την Τουλάι του εξηγούν τι συνέβη. Ο Βεϊσέλ χαίρεται επειδή η Μελέκ αρχίζει σιγά – σιγά να θυμάται περισσότερα.  Η Τουλάι όμως ανησυχεί για τη στιγμή που η Μελέκ θα θυμηθεί το ατύχημα και συνεπώς το θάνατο της κόρης της.  Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτησή τους και ανησυχεί.

Ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και οι φωτογράφοι φτάνουν στην έπαυλη και η Σουρεγιά τους υποδέχεται. Η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει τον Γιουνούς και συμπαθεί όλη τη δημιουργική ομάδα. Πριν ξεκινήσουν τη φωτογράφιση, η Ματσιντέ τους καλεί όλους για να φάνε.  Η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί αλλά η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα