Elif: Η Μελέκ προσπαθεί να βρει τρόπο για να πάει να βρει την Ελίφ

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Τρίτη στις 17.40 στο Star

Η Μελέκ αποφασίζει να φύγει και να πάει να βρει την Ελίφ χωρίς να ενημερώσει κανέναν.  Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ έχουν ραντεβού με τον γιατρό για να μάθουν το φύλο του παιδιού, που περιμένουν. Ο Ταρίκ πιστεύει πως θα είναι αγόρι.  Η Λεμάν αρρωσταίνει και μένει σπίτι να ξεκουραστεί.  Ο Κερέμ βρίσκει ευκαιρία να απολογηθεί στη Σουρεγιά για τον τρόπο, που εκφράστηκε την προηγούμενη μέρα. 

Η Μπιρτσέ κάνει παράπονα στη Φιλίζ για τη συνεργασία της με τον Γιουνούς σχετικά με μια φωτογράφιση και εκείνος τις ακούει να μιλάνε. Η Μπιρτσέ φοβάται πως θα την απολύσει.  Ο Κερέμ μιλάει στη Σουρεγιά για τη φωτογράφιση, που οργανώνουν και την καλεί να έρθει και εκείνη. Η Σουρεγιά δεν ξέρει αν πρέπει να δεχθεί την πρότασή του. Ο Γιουνούς ενημερώνει τον Κερέμ ότι δεν μπορούν να βρουν ένα κατάλληλο μέρος για τη φωτογράφιση και εκείνος του προτείνει να την κάνουν στην έπαυλη. 

Ο Γιουνούς δίνει οδηγίες στη Μπιρτσέ για τη φωτογράφιση και θέλει να είναι όλα τέλεια. Η Μπιρτσέ του λέει πως έχει βρει και μοντέλα αλλά ο Γιουνούς της απαντάει πως δεν θα χρειαστούν μοντέλα. Η Μπιρτσέ δεν καταλαβαίνει τον λόγο.  Η Μελέκ προσπαθεί να βρει τρόπο για να πάει να βρει την Ελίφ. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ επιστρέφουν από τον γιατρό και ανακοινώνουν στην οικογένεια πως περιμένουν κορίτσι.  Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν τη Μελέκ…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα