Elif: Η Τουλάι και η Μελέκ βοηθούν τη Ζουλιντέ να μετακομίσει

Μη χάσετε με τίποτα το επεισόδιο της Τρίτης στις 17:40 στο STAR!

Η Ζουλιντέ νοικιάζει το διαμέρισμα που είναι διαθέσιμο, παρά το γεγονός ότι είναι παλιό. Η Τουλάι και η Μελέκ τη βοηθούν να μετακομίσει.

Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση, ειδικά ο Εμιρχάν. Δε θέλει να πάει κάπου μακριά από τη γειτονιά και τον Σαφάκ.

Η Παρλά παραμένει στην έπαυλη. Αν και είναι καλύτερα υποκρίνεται την άρρωστη και η μόνη που ανακαλύπτει το ψέμα της τυχαία, είναι η Ελίφ. Η Σουρεγιά ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Κερέμ στην Παρλά.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR τη Δευτέρα 12/04

Η Ζουλιντέ δεν έχει πει ακόμα στον Εμιρχάν πως επειδή μετακομίζουν θα πρέπει να αλλάξει σχολείο. Όμως ο Εμιρχάν την ακούει να το σχολιάζει με τη Μελέκ και στενοχωριέται.

Η Ζουλιντέ μαζεύει τα πράγματά της και βρίσκει τη φωτογραφία που είχε βγάλει με τον Σαφάκ και τον Εμιρχάν. Δεν το παραδέχεται αλλά αγάπαει τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ έρχεται και θέλει να εμποδίσει τη Ζουλιντέ να φύγει, αλλά εκείνη του εξηγεί πως είναι αναγκασμένη. Ο Σαφάκ νιώθει απαίσια γιατί δε θέλει να είναι μακριά της και μακριά από τον Εμιρχάν.

Η Χουμεϊρά είναι στο σαλόνι με τη Ματσιντέ και δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της από την παρουσία της Ελίφ. Όμως ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί η Ματσιντέ προστατεύει τη μικρή.

Η Παρλά είναι στο δωμάτιο της και είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει τα αισθήματα του Κερέμ για εκείνη έχουν αλλάξει επειδή δεν πήγε στην εταιρία.

Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι, η Μελέκ και η Ζουλιντέ κατευθύνονται στο νέο σπίτι της τελευταίας. Στον δρόμο ο μεσίτης καλεί τη Ζουλιντέ και της λέει πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άλλαξε γνώμη και δε θέλει να το νοικιάσει…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα