«Έρωτας με διαφορά»: Ο Γιάννης Σίντος αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά!

Η συνέντευξη του τηλεοπτικού Άρη στο «7 Μέρες TV»

Κωστής και Άρης έγιναν και πάλι φίλοι - Δείτε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο της Πέμπτης 4/3 του «Έρωτας με διαφορά»

Ο Γιάννης Σίντος, υποδύεται τον κολλητό του «Κωστή» στη νέα, επιτυχημένη σειρά του Star, «Έρωτας με διαφορά», που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο Star.

Χρήστος - Κωστής - Άρης

Χρήστος - Κωστής - Άρης

 Ο τηλεοπτικός Άρης, που αντιδρά βλέποντας τον φίλο του να ερωτεύεται τρέλα μια μεγαλύτερή του γυναίκα, στην πραγματικότητα, είναι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος, που εν μέσω πανδημίας αναζητά περισσότερη αγάπη και κατανόηση για όλους μας.

Η νέα συνέντευξη του Γιάννη Σίντου στο «7 Μέρες TV»:

Μίχας - Σ'ιντος

Κωστής και Άρης

Πού βασίζεται η φιλία του Άρη με τον Κωστή; Τι κοινά έχουν και πού διαφέρουν; 

Η φιλία τους βασίζεται σε μια χρόνια αδελφικότητα και ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο, καθώς και οι δύο βίωσαν την απώλεια του τρίτου κολλητού τους.  Έχουν πολλά κοινά σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητά τους, διότι μεγάλωσαν σχεδόν μαζί, αλλά επίσης διαφέρουν και σε πολλά, όπως στην επαγγελματική τους δραστηριότητα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα μέσα από τον ιδιαίτερο ψυχισμό του.

«Έρωτας με διαφορά»: Ο Κωστής τσακώνεται με τον Άρη

Έχουν διαφορετική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τις γυναίκες;

Με βάση τη διαφορετικότητα των χαρακτήρων τους σίγουρα θα διαφέρουν και στην προσέγγιση-επιλογή των συντρόφων τους. Ο Άρης είναι από την αρχή αρνητικός στη σχέση του φίλου του με τη Ζέτα. Θα την αποδεχτεί τελικά ή θα συνεχίσει να αντιδρά; Νομίζω ότι ήταν αρνητικός εξαιτίας της οικογενειακής κατάστασης της Ζέτας γι’ αυτόν το λόγο και έχει κάποιους ενδοιασμούς και όχι τόσο λόγω της διαφοράς ηλικίας τους. Σίγουρα, όμως, θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας κολλητός για να βλέπει τον φίλο του ευτυχισμένο.

Βασίλης Μίχας: «H ηλικία δεν χωράει στον έρωτα»

Τι τον ενοχλεί περισσότερο στη σχέση αυτή; Φοβάται ότι θα χάσει το φίλο του; 

Στην αρχή φοβάται ότι ο έρωτας αυτός θα διαγράψει τη φιλία τους γι’ αυτό και αντιδρά τόσο παρορμητικά. Μόλις, όμως, γνωρίσει τη Ζέτα λίγο καλύτερα, θα νιώσει και την ανάλογη εμπιστοσύνη προς εκείνη. Αυτό που τον ενοχλεί είναι ότι αρχίζει να βλέπει ένα πρόσωπο του Κωστή που δεν το αναγνωρίζει ή του θυμίζει έντονες καταστάσεις από το παρελθόν τους, γιατί ο φίλος του είχε υπάρξει ξανά ερωτευμένος και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Έτσι, λοιπόν, ο Άρης φοβάται ότι ο Κωστής θα περάσει πάλι τα ίδια και στην ουσία προσπαθεί να τον προστατεύσει.

Βασίλης Μίχας: «Μου έχει συμβεί να έχω σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!»

Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

Ο Άρης από την πλευρά του βρίσκεται μπλεγμένος μεταξύ της Στέλλας και της Μπέτυς. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση; 

Νομίζω ότι ο Άρης βρίσκεται μπλεγμένος στο ίδιο του το είναι. Σύντομα, όμως, θα ακούσει το συναίσθημά του και θα πάει εκεί όπου ο ίδιος αισθάνεται ευτυχισμένος! Η Στέλλα δεν είναι η γυναίκα που θα τον συνεπάρει σε αυτή την περιπέτεια. 

Τι είναι η Μπέτυ πέρα από σατανική;

Η Μπέτυ κατά βάθος τον ιντριγκάρει και του ασκεί μια έλξη γιατί βρίσκουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας μέσα από τα περίεργα παιχνίδια ανταγωνισμού που τους φέρνουν συνεχώς σε αντιπαράθεση. Αλλά μάλλον αυτό είναι τελικά που ερωτεύεται ο Άρης. Και οι δύο πάντως χάνουν τη δουλειά τους. Τι θα συμβεί στη συνέχεια. Εντέλει θα αποδεχθούν και οι δυο το συναίσθημα που τρέφει ο ένας για τον άλλο και θα αποφασίσουν να έρθουν πιο κοντά.

Τα δικά του ταξίδια…

γιαννης σιντος ερωτας με διαφορά

Γιάννης Σίντος/ Φωτογραφία Instagram

Με τον Κωστή ονειρεύονται ένα μεγάλο ταξίδι. Ήθελες να κάνεις κάτι ανάλογο με τους δικούς σου φίλους; 

Νομίζω ότι αν κάτι νοσταλγούμε όλοι μας εν μέσω πανδημίας, αυτό σίγουρα είναι τα ταξίδια. Με αφορμή, λοιπόν, αυτό ακόμα και να μην ήθελα ή να μην είχα το χρόνο στο παρελθόν για τέτοιου είδους σχέδια, τώρα τα θέλω περισσότερο από ποτέ!

Υπάρχουν σχέδια για το θέατρο που έμειναν πίσω και θα πραγματοποιηθούν την επόμενη σεζόν; 

Υπήρχαν σχέδια, αλλά λόγω της κατάστασης που επικρατεί, ειδικά τώρα όλα έχουν παγώσει ή αναβληθεί.

γιαννης σιντος ηθοποιός σειρα σταρ

Αισιόδοξος για το μέλλον είναι ο Γιάννης Σίντος/ Φωτογραφία Instagram

Πώς βλέπεις την επόμενη μέρα μετά την πανδημία;

Δυσκολεύομαι να δω την επόμενη μέρα της πανδημίας, γιατί δε γνωρίζω ακόμη πότε θα τελειώσει αλλά και ποιες επιπτώσεις θα έχει τελικά. Αυτό, όμως, που θα ήθελα να δω, είναι περισσότερη αγάπη και λιγότερο μίσος. Περισσότερη κατανόηση και λιγότερη κριτική. Μια βαθιά και ουσιαστική αναζήτηση για το τι πραγματικά έχουμε ανάγκη εμείς οι ίδιοι αλλά και με ποιον τρόπο θα συνεισφέρουμε στην ανάγκη του διπλανού μας. Αφού ήμασταν απόντες όλο αυτό το διάστημα, ας γίνουμε παρόντες τώρα και ας κρατήσει για μία στιγμή. Μία στιγμή, άλλωστε, μπορεί να τα ανατρέψει όλα…

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Έρωτας με διαφορά»

Διαβάστε όλα τα νέα για το «Έρωτας με διαφορά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top