MasterChef 5: Απόψε οι τελευταίες μονομαχίες για την τελική 24άδα

Δείτε το trailer του 11ου επεισοδίου του διαγωνισμού μαγειρικής

Άλλες έξι ποδιές έμειναν για να συμπληρωθεί η 24άδα των παικτών του φετινού MasterChef! Απόψε, Τετάρτη 10/2, οι υπόλοιποι 13 υποψήφιοι, που κατάφεραν να αποσπάσουν τα 2 «ναι», καλούνται μέσα σε 60 λεπτά να μαγειρέψουν το καλύτερό τους πιάτο, διεκδικώντας μία και μόνο άσπρη ποδιά.

Έμπνευση, ανταγωνισμός, αυθεντικότητα, ήθος και ευρηματικότητα, είναι τα ζητούμενα. Ο δημιουργός του πιάτου, που θα έρθει μπροστά στους κριτές για δοκιμή με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά κυρίως με ξεχωριστή νοστιμιά, θα περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. Δυστυχώς, η τύχη δε θα τους ευνοήσει όλους και κάποιοι θα αποχωρήσουν οριστικά, κάνοντας το ταξίδι τους στην κουζίνα του MasterChef 5 μια δυνατή ανάμνηση.

Οι υπόλοιποι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια πολύ δυνατή μονομαχία. Δέκα παίκτες θα κληθούν να σχηματίσουν ζευγάρια και να δώσουν – ανά δύο – μία αξέχαστη μαγειρική «μονομαχία» με τους αντιπάλους τους.

Η στιγμή αυτή, λίγο πριν το τελικό ξεκαθάρισμα, θυμίζει την εύθραυστη γαλήνη λίγο πριν την καταιγίδα. Η καθαρή κρίση, το χιούμορ και η πάντα καλή διάθεση των κριτών όμως, ελαφρύνουν την ατμόσφαιρά, όταν χρειάζεται.

MasterChef 5: Πήρε φωτιά το υλικό του Αντώνη - Η αντίδραση του Κοντιζά

Ποιος ή ποια θα φύγει με την ποδιά;

MasterChef 5 - Πάνος Ιωαννίδης: «Κάνε την ποδιά να αξίζει!»

Οι τρεις καταξιωμένοι chef – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, αναζητούν πιάτα που συνδυάζουν εμφάνιση, τεχνική, γεύση και όλα αυτά στον σωστό χρόνο! 

Το bootcamp συνεχίζεται, με τους διαγωνιζόμενους να τα δίνουν όλα για μια θέση στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής.

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα γευθεί τη νίκη; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή στις 21:00

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις