«Ζήτησα από τον Κοντιζά να βαφτίσω το μωρό και μου είπε όχι αποκλείεται»

Όσα εξομολογήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τη φιλία του με τον σεφ

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους και πολλές φορές έχουμε απολαύσει στον τηλεοπτικό «αέρα» τα πειράγματα αλλά και τις ατάκες τους.

Εκτός όμως από καλοί συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά να βαπτίσει το τρίτο του παιδί.

«Ο Σωτήρης είναι αδερφός, οπότε η χαρά του είναι και δική μου. Του είπα να βαφτίσω το παιδί και μου είπε “όχι, αποκλείεται” και του λέω “ευχαριστώ πολύ, με συγκινείς”», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η οποία βρέθηκε στα γυρίσματα της διαδικτυακής εκπομπής του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Σταύρος Βαρθαλίτης: Έκανε το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μετά από καιρό

Ο νικητής του MasterChef 4 έκανε Το δικό του κανάλι στο YouTube, το «Foodman», με πρώτο καλεσμένο τον σεφ και κριτή. Εκείνος με τη σειρά του αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

«Ο Σταύρος είναι πλέον καναλάρχης, τον παρακαλέσαμε για να έρθουμε… στον Σταύρο είχαμε μια συμπάθεια, αλλά και στον Σταυρή. Είμαστε πολύ καιρό με τα παιδιά, δενόμαστε κι εμείς… είναι ένας πολύ καλός μάγειρας» εξομολογήθηκε ο θείος Λεωνίδας, αποκαλύπτοντας ότι έκανε δώρο στον μαθητή του ένα… air condition.

 

Μύρωνας Στρατής-Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η δυνατή φιλία που τους συνδέει!

Για το “MasterChef” είπε: «Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το MasterChef 5. Να δούμε πώς θα γίνει. Σίγουρα ανυπομονούμε. Νομίζω θα έχουμε άλλη μια ωραία σεζόν».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και σε μια μεγάλη που του έχει προκύψει τελευταία, το ραδιόφωνο και τις ατελείωτες ώρες που περνάει σε αυτό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top