Αναστασοπούλου: Γιατί απουσιάζει από την εκπομπή – Η ατάκα του Οικονόμου

Για δεύτερη μέρα λείπει η δημοσιογράφος

Για δεύτερη ημέρα απουσιάζει η Μαρία Αναστασοπούλου από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», χωρίς να πει ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου τον λόγο!

Το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Οικονόμου είχε πει στην έναρξη για την συμπαρουσιάστριά του: «Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει. Επομένως, θα την περάσουμε οι δυο μας, εσείς κι εγώ δηλαδή».

Το πρωί της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος άνοιξε πάλι μόνος του την εκπομπή. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν κάπως πιο… «πικάντικα» αυτά που είπε:

«Ερωτικά και σήμερα όπως βλέπετε, είναι το μόνο που δεν λείπει από την εκπομπή. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια σήμερα, θα το αφιερώσουμε στη Μαρία που έχει τα γενέθλιά της. Κανονικά έπρεπε να είναι εδώ, να κεράσει κανονικά όπως προβλέπεται. Δε θα το γλιτώσει. Να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσει, να είναι πάντα καλά. Μεγαλώνει κι αυτή παιδιά, δεν είναι το παιδάκι που λέγαμε κάποτε. Τι, μόνο εμείς μεγαλώνουμε δηλαδή; Οι άλλοι κάθονται εκεί; Μικρά; Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Μαρία Αναστασοπούλου-Δημήτρης Οικονόμου

Ωστόσο, παρότι ο Δημήτρης Οικονόμου απέφυγε και τις δύο μέρες να γίνει πιο συγκεκριμένος για την απουσία της συμπαρουσιάστριάς του, ο υπουργός Υγείας έκανε την ανατροπή και αποκάλυψε ότι η δημοσιογράφος ένανε το τεστ για κορωνοϊό και ήταν αρνητική:

«Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top