Διαμαντάκου για Μανωλίδου:«Από δήμαρχος κλητήρας»

Σφοδρή κριτική σε Μενεγάκη - Κορομηλά

Σφοδρότατη κριτική άσκησε η Πόπη Διαμαντάκου στην Ευγενία Μανωλίδου, την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά.

Την «τιμητική» της βέβαια είχε η Ευγενία, η… «από δήμαρχος κλητήρας», όπως την χαρακτήρισε η τηλεκριτικός από την στήλη της στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Όσο μεγαλύτερη ένταση έχει το φαινόμενο, τόσο μικρότερη η διάρκεια του», ξεκινάει το άρθρο και συνεχίζει «Παράδειγμα το φαινόμενο Μανωλίδου, που από περίλαμπρη new entrance … κατέληξε από παρουσιάστρια εκπομπής να κάνει ένα πέρασμα στο πρωινάδικο των Καταμεροχαριτ��των. Παρουσιάστρια «ενθέτου» λέγεται το «χρυσωμένο χάπι» που της προσφέρθηκε και που εντέλει κατάπιε και το κανάλι…».

«… Γιατί το μοντέλο «λαμπερή παρουσιάστρια» έχει σβήσει μαζί με την τηλεθέαση της Μενεγάκη και την ουδέποτε ανανήψασα Κορομηλά. Δεν υπάρχει το είδος, γιατί δεν ευδοκιμεί. Μπορεί η μεν πρώτη να δείχνει αμέριμνη συνεχίζοντας τα χαχανητά σε μια εκπομπή που αν δεν έχουν κάτι φρέσκο να πουν οι πανελίστες βουλιάζει στην πλήξη των επαναλαμβανόμενων ίδιων πάντα λέξεων (το πολύ 50 να περιλαμβάνει το μενεγάκειο λεξιλόγιο και το έχει και καμάρι) και ίδιων χαχανητών. Μπορεί η δεύτερη, η Κορομηλά, ν να ντύνεται καρνάβαλος και να προσπαθεί να επιτίθεται με τυφλό μένος κατά της τηλεοπτικής κριτικής για να προκαλέσει το ενδιαφέρον της, δεν προκαλεί όμως επ ουδενί το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος», αναφέρει σε άλλο σημείο του άρθρου.

«Μπορεί να κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μείνει στο γυαλί η οικογένεια Αδώνιδος και Ευγενίας και να αναγνωρίσουμε στην δεύτερη ότι παρ’ όλο που βρέθηκε από δήμαρχος κλητήρας κάνει ό,τι μπορεί για να εμφανίζεται σαν δήμαρχος. Πλάκα έχει», λέει αναφερόμενη στην Ευγενία Μανωλίδου.

Τέλος, η κ. Διαμαντάκου αναφέρθηκε -εκτενώς- στην εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην πρεμιέρα του «Greek Idol», καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «η κ. Κορομηλά παραμένει δέσμια μιας εικόνας που δεν υπάρχει πλέον και ούτε την αποζητούν οι εποχές».

Πάρτε μια γεύση από την Ευγενία στο βίντεο που ακολουθεί...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top