Η εξομολόγηση της Τατιάνας για την περιπέτεια της με το αλκοόλ

«Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» τονίζει

Η εξομολόγηση της Τατιάνας για την περιπέτεια της με το αλκοόλ
Τη δική της περιπέτεια με το αλκοόλ ως νεαρή κοπέλα θυμήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου με αφορμή το τραγικό περιστατικό με τον χαμό της 15χρονης στο Ρέθυμνο.

Η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το ζεις» εξομολογήθηκε στον πατέρα της άτυχης 15χρονης με τον οποίο συνομιλούσε αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό ότι ως φοιτήτρια στη Γερμανία είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ που τη σημάδεψε σε ��λη της ζωή και έγινε φάρος για τον τρόπο που θα προστατέψει τα δικά της παιδιά από τους κινδύνους που ελλοχεύει η κατανάλωση αλκοόλ και ειδικά σε μικρή ηλικία.

«Ήμουν φοιτήτρια στη Γερμανία και είχα τα γενέθλια μου. Άργησα πολύ να πιω αλκοόλ οπότε δεν ήμουν συνηθισμένη στην κατανάλωση. Οι φίλοι μου –όπως είθισται- ερχόντουσαν και με κερνούσαν και από ένα σφηνάκι. Σκεφθείτε, λοιπόν, ένα νεαρό κορίτσι που δεν έχει συνηθίσει στο αλκοόλ να πίνει σφηνάκια το ένα πίσω από άλλο και μάλιστα από διαφορετικά ποτά» εξομολογήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

«Για να μη στενοχωρήσω κανέναν, έπινα και ξαναέπινα… Είχε τραγική κατάληξη το θέμα. ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου» αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου τονίζοντας την ανάγκη να «σκύψουμε» όλοι πάνω από το κοινωνικό πρόβλημα της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, και ειδικά από ανήλικους…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top