«The Bachelor»: Η ατάκα της Τσιμτσιλή για την ηλικία της Έλενας Μπάση

«Συμμαθήτρια ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού. Έχω πάρα πολύ χιούμορ!».

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του «The Bachelor», Έλενα Μπάση, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η ξανθιά τραγουδίστρια πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε φυσικά για την ηλικία της, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης στα social media. 

The Bachelor: Ο λόγος που η Μπάση δεν αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριές της

Η ίδια θέλοντας να ανταπαντήσει χιουμοριστικά στη Ναταλία Γερμανού που είχε σχολιάσει την ηλικία της είπε ότι ήταν συμμαθήτρια της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ναταλία είχε πει στην εκπομπή της: «Δε ξέρω τι θα κάνεις Παναγιώτη, θέλω την τραγουδίστρια Έλενα Μπάση για πάντα μέσα. Θα της δίνεις για πάντα τριαντάφυλλο γιατί με κάποιο τρόπο πρέπει και εμείς οι 38χρονες να εκπροσωπηθούμε σε αυτό το σόου. Γιατί γελάς δε καταλαβαίνω; Και εγώ 38 είμαι. Ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί τις καριέρες μας, και πρέπει όλες οι 38χρονες να εκπροσωπούμαστε σε αυτά τα παιχνίδια. Απλώς εκείνη είναι πιο ξανθιά, πιο αδύνατη, πιο γυμνασμένη και βεβαίως πιο καλή τραγουδίστρια από εμένα που δε πατάω νότα».

«Θα μου μιλάς στον πληθυντικό λόγω της ηλικίας μου», ζήτησε αρχικά η Έλενα Μπάση από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με εκείνη να της απαντά: «Και εγώ 38 είμαι… Μήπως ήμασταν συμμαθήτριες;». 

Ο χιουμοριστικός διάλογος συνεχίστηκε με την ξανθιά τραγουδίστρια να αναφέρει: «Συμμαθήτρια ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού. Έχω πάρα πολύ χιούμορ!». 

Ωστόσο, γι’ ακόμα μια φορά η Έλενα Μπάση απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με την ηλικία της.