Τα «ταλέντα» του Idol λένε τον πόνο τους

Αποχώρησαν από το reality και ξεσπούν

Τα «ταλέντα» του Idol λένε τον πόνο τους

Έφτασαν στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαν. Τέσσερα από τα παιδιά του GreekIdol, που αποχώρησαν από το πρώτο live ήταν καλεσμένα στην εκπομπή Κους Κους.

Η νεαρή δημοσιογράφος Κατερίνα Μορένα άκουσε τα καλύτερα από την κριτική επιτροπή για την εμφάνιση και την ερμηνεία της και τον Πέτρο Κωστόπουλο να της λέει ότι τους άφησε «κόκαλο». Η ίδια όμως, μάλλον θα έμεινε «στήλη άλατος» μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Μία ατάκα του σκληρού ροκά Χρήστου Τσουμάνη, με την οποία διεκδικούσε την ψήφο του κοινού, έγινε αιτία να έρθει σε κόντρα με τον Κώστα Καπετανίδη. Τα μέλη της επιτροπής «σκιάχτηκαν», όπως του είπαν, όταν τον είδαν επί σκηνής, παραδέχθηκαν όμως ότι τα έδωσε όλα.

Όμορφη, αλλά πολύ αγχωμένη, εμφανίστηκε η Χρύσα Μπανδέλη. Οι κριτές της είπαν ότι έχει πολύ μέλλον στο διαγωνισμό. Πόσο δηλαδή, μέχρι το τέλος της βραδιάς; Γιατί τότε αποχώρησε.

Όσο για τον Χρύσανθο Καντερέ, ήταν ο μόνος που πήρε την… κρυάδα από την αρχή αφού δεν δέχθηκε και τις καλύτερες κριτικές. Ο νεαρός έκανε κακό ξεκίνημα και σύμφωνα με την Έλλη Κοκκίνου μπήκε λάθος στο τραγούδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top