Αρναούτογλου: «έκανα για χρόνια ψυχοθεραπεία»

Γιατί δεν ένιωθε ευτυχισμένος;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει στην εκπομπή Πρωινό μου πως χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία μετά από ένα γεγονός προσωπικό και όχι επαγγελματικό που βίωσε και του στοίχισε πολύ. Ο παρουσιαστής όπως λέει ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είχε ανάγκη να μιλήσει, να εξηγήσει, να καταλάβει.

Δεν αναφέρει τι ήταν ακριβώς αυτό που τον έκανε να χτυπήσει την πόρτα του ειδικού όμως λέει πως πρέπει όλοι μας να είμαστε χαρούμενοι και να ζούμε την κάθε στιγμή «Οι άνθρωποι είναι ανικανοποίητοι και θεωρούν δεδομένα αυτά που έχουν» τονίζει.

Ο παρουσιαστής μπορεί πριν από κάποια χρό��ια να μεσουρανούσε αλλά έχει μετανιώσει όπως λέει γιατί δεν απόλαυσε την ηδονή της επιτυχίας ούτε και την αγάπη του κόσμου καθώς όσο υψηλότερα ήταν τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε τόσο μεγαλύτερο ήταν το άγχος του «Δεν πρέπει να είμαστε ανηδονικοί, πρέπει να αρπάζουμε την κάθε στιγμή και να τη ζούμε» τονίζει.

Σε αντίθεση με τη Νάντια Μπουλέ που έδωσε συνέντευξη την ίδια ώρα στο αντίπαλο πρόγραμμα, το πρωινό του Αντέννα και δεν είπε ποτέ το όνομα «Γρηγόρης», ο Αρναούτογλου μίλησε αναλυτικά για εκείνη «Δε νιώθω ότι βοήθησα κάποιον επαγγελματικά. Νιώθω πως αλληλοβοηθηθήκαμε. Και η Νάντια είχε μακρά πορεία στο χώρο. Απλα έτυχε να είμαι εγώ πιο γνωστός» τονίζει.

«Μπορεί αν είχα άλλον άνθρωπο δίπλα μου, η επιτυχία μου να μην ήταν τόση. Ημουν καλά γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που είχα δίπλα μου μ’εκαναν να νιώθω καλά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια ο παρουσιαστής όπως λέει θέλει να κάνει βραδινό καθημερινό σόου ή κάτι που να έχει σχέση με ταξίδια καθώς το χει στο αίμα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top