Ψιλοπλακώματα Αρναούτογλου - Σκορδά στο πλατό του «Πρωινό mou»

Είπε ο παρουσιάστης να τους τιμήσει και τον εκνεύρισαν

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από μεγάλη αναμονή και αλλεπάλληλες προσκλήσεις δεχτηκε επιτέλους να πάει στο Πρωινό του Μέγκα,να εμφανιστεί δηλαδή στα παλιά του λημέρια. Ο παρουσιαστής θυμήθηκε τις καλές στιγμές μόνο που τη Νάντια Μπουλέ δεν την είχε δίπλα του αλλά απέναντι.

Σκορδαλιάγκα ο Αρναούτογλου, Καραμεροχαριτάτους η Μπουλέ ίδια μέρα! Σα να μη του έφτανε του χριστιανού που βρέθηκε φιλο��ενούμενος στα παλιά του χωράφια, είχε να αντιμετωπίσει και τη Φαίη Σκορδά που δεν τον αντιμετώπισε και με τον καλύτερο τρόπο.

Αντί να τον καλωσορίσει στο πλατό της εκπομπής της απόρησε «Μα καλά δεν ψήλωσες καθόλου;». Η παρουσιάστρια το χε καημό απ’ότι φαίνεται γιατί μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον ξαναρώτησε «Είναι δυνατόν να μην ψήλωσες;». Λέτε οι γνώσεις της Φαίης να μην φτάνουν στο ότι οι άνθρωποι δεν ψηλώνουν στο διηνεκές; Πολύ πιθανόν..

Είδε και απόειδε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και επειδή κατάλαβε πως αν δε δώσει απάντηση στην εγκυμονούσα Φαίη δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί είπε «Πώς να ψηλώσω ρε συ Φαίη; Ψηλός είμαι μην κοιτάς εσύ που πήρες τον ψηλότερο» τόνισε.

Και οι φιλοφρονήσεις μεταξύ των δύο συνεχίστηκαν. «Εγώ και η Φαίη δεν είχαμε και την καλύτερη σχέση» είπε με στόμφο ο Γρηγόρης.. Μάταια ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να παίξει το ρόλο του πυροσβέστη «Και μένα η Φαίη μ’έβριζε στην αρχή αλλά μετά με παντρεύτηκε» του είπε δήθεν για να τον παρηγορήσει ενώ ο Αρναούτογλου ανταπάντησε « ευτυχώς εγώ τη γλίτωσα».

Αργότερα είπαν να κάτσουν στον καναπέ να μιλήσουν μήπως είναι καλύτερο το φένγκ σούι όμως και κει μία διαπίστωση της Φαίης Σκορδά για το Γρηγόρη, τον έκανε έξω φρενων. Με δυσκολία κρατιότανε να μην της σούρει τα εξ αμάξης. «Στις συνεντεύξεις σου Γρηγόρη φιλοσοφείς και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα» του είπε. Ο Γρηγόρης πάντως βιάστηκε να της ανταποδώσει «Ενώ στις δικές σου μη σου πω τι νιώθω ότι κάνεις».Ε καλά το ότι δεν καταλαβαίνει και ��ολλά η Φαίη φυσικό ακούγεται αλλά ας μη μιλά και εξ ονόματος όλου του κόσμου

Δείτε τα εριστικά σχόλια που αντάλλαξαν Αρναούτογλου-Σκορδά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top