Ο Μιχελάκης καταγγέλλει το δελτίο της ΝΕΤ για «μαύρη προπαγάνδα»

«Μετωπική» εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με Έλλη Στάη

Ο Μιχελάκης καταγγέλλει το δελτίο της ΝΕΤ για «μαύρη προπαγάνδα»

Στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ παρενέβη ο Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος κατήγγειλε την δημόσια τηλεόραση ότι «υπερπροβάλλει και λιβανίζει» τον πρωθυπουργό ενώ στο θέμα της περιοδείας του Αντώνη Σαμαρά αφιέρωσε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Μάλιστα έκανε λόγο και για «άθλια μαύρη προπαγάνδα».


Χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημείωσε απευθυνόμενος στην Έλλη Στάη «Αφιερώσατε 22 λεπτά σε ένα λιβάνισμα της κυβέρνησης και δώσατε 50 δευτερόλεπτα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό το θεωρώ απίστευτη μαύρη προπαγάνδα, δεν τιμάται το ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης.» και πρόσθεσε πως «Σαν να μην έφτανε αυτό αποφασίσατε να κάνετε ζωντανή σύνδεση για το θέμα του κου Ψωμιάδη οσάν να μην υπήρχε η περιοδεία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στη Θράκη για την οποία έχετε στείλει και απεσταλμένο. Πρόκειται για απίστευτη προπαγάνδα.»


Η Έλλη Στάη από την μεριά της απάντησε ότι «Σας είχα στο αυτί μου 7-8 χρόνια και γνωρίζω πώς λειτουργούσατε όταν ήσαστε σε αυτήν την θέση. Τα πενήντα δευτερόλεπτα που είπατε ήταν 3 λεπτά. Δεύτερον, η περιοδεία του κου Σαμαρά έπαιξε στο δελτίο, δεν ξέρω όμως αν σας άρεσε. Στα περί προπαγάνδας δεν ήθελα να σας απαντήσω γιατί δουλεύοντας μαζί σας κάθε φορά που έπαιρνε κάποιος εκπρόσωπος κόμματος και σας έλεγε αυτά που εσείς τώρα λέτε, ξέρω εγώ τι μου λέγατε στο αυτί μου. Τον αγνοούσατε και δεν του δίνατε ποτέ τον λόγο. Εγώ όμως όταν μου είπαν πως ζητάτε τον λόγο είπα βεβαίως να του τον δώσετε αμέσως.»


«Όταν έβγαιναν οι εκπρόσωποι βεβαίως και τους δίναμε τον λόγο» είπε ο κος Μιχελάκης για να ανταπαντήσει η κα Στάη ότι «Δεν χρειάζεται να τα πούμε όλα εδώ».


Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top