Κρούουν κώδωνα κινδύνου για το Alter

Τι λένε Χατζηνικολάου, Μάκης, Τράγκας, Νικολούλη;

Κρούουν κώδωνα κινδύνου για το Alter
Η κατάσταση στο Alter δεν είναι καλή, παρά τις σημερινές εξελίξεις με το σχέδιο αναδιάρθρωσης που εστάλη στο σταθμό, για το οποίο σας ενημέρωσε σε προηγούμενη ανάρτηση το star.gr.

Ο Ν. Χατζηνικολάου, η Αγγελική Νικολούλη, ο Γιώργος Τράγκας και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στέλνουν μήνυμα αγανάκτησης για την κατάσταση και εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους του σταθμού.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού αναφέρθηκε στο θέμα μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή και είπε ότι τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις δεν πάνε καλά. Ωστόσο, τόνισε ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον σταθμό, διότι θέλει να στηρίξει μέχρι τέλους τους 700 εργαζόμενους κ��ι τις οικογένειες τους.

«Να πληρωθούν οι εργαζόμενοι για να μπορέσουν να κάνουν Πάσχα», ζήτησε μέσα από την συνέντευξή της στο Down Town, η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είπε ότι βιώνει στο πετσί της την άσχημη κατάσταση του καναλιού που «πάει από το κακό στο χειρότερο».

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε προ ημερών και ο Γ. Τράγκας, ο οποίος σταμάτησε να εμφανίζεται στο Alter, γιατί όπως είπε, ενώ δεν πληρώνεται (του χρωστάνε τουλάχιστον 5 μισθούς), πληρώνει ΦΠΑ!! Δήλωσε μάλιστα ότι θα βγαίνει από την συχνότητα του KontraTV, από το οποίο επίσης δεν πληρώνεται, αλλά έχει χορηγό.

Τέλος, στην κατάσταση του σταθμού αναφέρθηκε και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος χθες βράδυ μέσα από την εκπομπή του άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχαιρετήσει σύντομα το κοινό, αφού τα πράγματα δεν πρόκειται να φτιάξουν…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top