Τι θα γίνει στα «Μυστικά» την Μ. Εβδομάδα;

Τα «Πάθη» του Χριστού θα περάσει η Μελίτα...

Τι θα γίνει στα «Μυστικά» την Μ. Εβδομάδα;

Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στα «Μυστικά» με όλους, μα όλους, να έχουν τα νεύρα τους!


Η Εύα και η Αγγέλα έχουν την ανησυχία τους για το αν θα επιστρέψει η Μαρίλια για τις γιορτές. Τελικά θα επιστρέψει, όμως η Εύα θα προτιμούσε να μην ερχόταν, αφού θα βρει στο κινητό της το όνομα και το τηλέφωνο του εραστή της, ο οποίος είναι παντρεμένος και με παιδιά. Ταραχή όμως προκαλεί στην Εύα και ο Λευτέρης που όταν της πει ότι ο αστυνομικός είναι κοντά στο να τους καταλάβει, θα την κάνει έξαλλη, όπως αναφέρει το TVZάπινγκ.


Το πιο «καυτό» θέμα όμως είναι άλλο… Στα χέρια του Λουκά φτάνει ένα dvd που λέει ό-λ-η την αλήθεια για τα διαμάντια. Στο dvd εμφανίζεται ο Λευτέρης που θέλει να πει τα πάντα στην αγαπημένη του. Το πώς φτάνει το υλικό στον Λουκά… δεν θα το αποκαλύψουμε.

Για να επανέλθουμε όμως, τα νεύρα της έχει και η Αμαλία από την ώρα που πιάνει στα πράσα τον Πέτρο με την ερωμένη του Στέλλα στο σπίτι τους στο Λονδίνο, στο οποίο είχαν ζήσει τρελό έρωτα κάποτε. Έτσι, του ανακοινώνει ότι θα διεκδικήσει όλη του την περιουσία, βγάζοντάς τον από τα ρούχα του.

Νταίζη και Χρήστος λαμβάνουν ένα δέμα που έχει μέσα τα περιβόητα διαμάντια με ένα σημείωμα, το περιεχόμενου του οποίου επίσης δεν θα αποκαλύψουμε. Ο Χρήστος με το που θα δει το περιεχόμενο του πακέτου θα πει στην αγαπημένη του ότι πρέπει να την «κάνουν» για το εξωτερικό, αφού έτσι και μαθευτεί η αλήθεια θα τους πάρει όλους η μπάλα.

Αυτή που πραγματικά υποφέρει είναι η Μελίτα, η οποία μένει και χωρίς άντρα και χωρίς δουλειά, αφού εγκαταλείπει το γραφείο της Νόρας μετά τον «πόλεμο» που δέχεται ο μπαμπάς της. Η Νόρα παθαίνει σοκ, αλλά της ζητάει τουλάχιστον να προσπαθήσουν να μείνουν φίλες, όσο δύσκολο και αν είναι.

Πάντως, παρόλο που η Μελίτα είναι στα πατώματα για τον Στέφανο, αυτός δεν δίνει δεκάρα στο γεγονός και μάλιστα υπόσχεται αγάπη «για πάντα» στην Εριέττα, στην οποία λέει πώς θα είναι στο πλευρό της ότι και αν συμβεί. Βέβαια, δεν θα χαρεί τον έρωτα του, αφού η ιστορία θα βγει στις εφημερίδες και θα φέρει τα πάνω – κάτω στην παρέα, αλλά και γενικότερα.


Δείτε τι θα γίνει σήμερα στα "Μυστικά"...



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top