Γίνεται «μεσημεριανή» η Μανωλίδου;

Ποια σενάρια «παίζουν» μετά την αποτυχία της εκπομπής

Γίνεται «μεσημεριανή» η Μανωλίδου;

Η εκπομπή «Dancing with the Stars daily» δεν πάει και πολύ καλά στα ποσοστά τηλεθέασης, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές στο star.gr, και για τον λόγο αυτό αναζητούνται λύσεις!


Ο «χαμός» που έγινε γύρω από το όνομα της Ευγενίας το προηγούμενο διάστημα και η διεκδίκηση από τουλάχιστον δύο κανάλια, δεν κατάφερε να φέρει τα αναμενόμενα (νούμερα τηλεθέασης) στην εκπομπή, όμως οι υπεύθυνοι του σταθμού αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της και θέλουν να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.


Σύμφωνα με πηγές του καναλιού, που μίλησαν στο People: «έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων το ενδεχόμενο η εκπομπή να πάει το μεσημέρι, καθώς μέχρι στιγμής όλες οι μεσημεριανές εκπομπές μέσα στην εβδομάδα κερδίζουν νούμερα τηλεθέασης με το να αναπαράγουν ειδήσεις από το «Dancing with the stars». Γιατί να μην το εκμεταλλευτεί αυτό ο ΑΝΤ1, που ούτως ή άλλως έχει και το υλικό;».


Έτσι λοιπόν υπάρχει η σκέψη να μεταφερθεί η εκπομπή. Από την άλλη, κάποιοι λένε να μην ρισκάρουν τα ήδη υψηλά νούμερα που φέρνουν οι επαναλήψεις παλιών σήριαλ στον σταθμό…


Που θα πάει τελικά αυτό το κορίτσι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top