Ο Λιάγκας σχολίασε Ρέμο, Αρναούτογλου, Μανωλίδου

Δείτε τι είπε για τον καθένα

Ο Λιάγκας σχολίασε Ρέμο, Αρναούτογλου, Μανωλίδου

Στο πλευρό του Α. Ρέμου τάχθηκε ο Γ. Λιάγκας, ο οποίος τους σχολίασε όλους στο «Πρωινό mou»… Όποιος έδινε συνέντευξη άκουγε και την… κριτική του!


Ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του μίλησε για τις φήμες περί ομοφυλοφιλίας και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι gay, όπως σας ανέφερε άλλωστε σε προηγούμενη ανάρτηση το star.gr.


Η στάση αυτή του τραγουδιστή έβγαλε τον Λιάγκα από τα ρούχα του, όχι εξαιτίας του Ρέμου, αλλά του δημοσιογράφου που του έκανε την ερώτηση. «Είμαι ένας άνθρωπος που στηρίζω τους ομοφυλόφιλους, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν πρέπει να βγαίνει ο κάθε Ρέμος να λέει για μια ηλίθια φήμη αν ισχύει ή όχι. Δεν είναι gay ο άνθρωπος, μην φτάνουμε στο άλλο άκρο», είπε.


Μόλις δω τον Γρηγόρη θα του πει να μην ασχολείται άλλο με την Νάντια

Από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα δεν γλίτωσε η συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην οποία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Νάντια Μπουλέ.


Μάλιστα, το γεγονός έκανε την Σκορδά να αναρωτιέται μήπως τα ξαναβρήκανε, γιατί… υπερβάλλει, όπως είπε!


«Εγώ θα σου πω κάτι. Τον Γρηγόρη τον αγαπάω και μόλις τον δω θα του πω φιλικά τελείως, γιατί βγαίνει και μιλάει συνέχεια για την Νάντια. Αφού αυτός είναι πιο ψηλά», ξεκαθάρισε ο Λιάγκας και πρόσθεσε «είναι περισσότερο κύριος από ότι πρέπει». Μάλιστα, αγρίεψε κιόλας ο παρουσιαστής λέγοντας «Μας τελείωσε πλέον η Νάντια. Τέλος».


Η Ευγενία πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει η μαγική λέξη «όχι»


Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός σχολιασμού την «αδυναμία» του, Ευγενία Μανωλίδου, η οποία σε συνέντευξή της είπε ότι όλοι την «χτυπούν». «Η Ευγενία θα πρέπει να ξέρει ότι στην τηλεόραση υπάρχει η μαγική λέξη «όχι». Εγώ πιστεύω ότι είναι λαμπερό πρόσωπο, αλλά πρέπει να λέει και όχι».


Δείτε τα σχόλια του Λιάγκα στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top