Παραίτηση Ν. Βουλέλη από το ΑΠΕ

Καταγγέλλει μεθοδεύσεις με οργισμένη επιστολή

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο διευθυντής ειδήσεων του ΑΠΕ ΜΠΕ, Νικόλας Βουλέλης, καταγγέλλοντας, με μία οργισμένη επιστολή, την περιθωριοποίηση του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων

Η επιστολή παραίτησης του Ν. Βουλέλη

Εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεσή μου στην πλήρη απαξίωση καιπεριθωριοποίηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, καθώς και στη συρρίκνωση του κύρους και της αξιοπιστίας του.

Διαπιστώνοντας ότι αυτή η διαδικασία ενισχύεται από την ευεξήγητη παράλειψη αποκήρυξης από τον έχοντα την αντίστοιχη υποχρέωση, κάθε προσπάθειας κατασυκοφάντησης, εκφοβισμού και εκβιασμού του συνόλου των εργαζομένων από ανωνυμογράφους, και

Εκφράζοντας την οργή και αγανάκτησή μου για τους αήθεις και απαράδεκτους ισχυρισμούς ότι δήθεν “σαμποτάρω τις προσπάθειες” του γενικού διευθυντή.

Υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ν. Βουλέλης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top