Γιατί τα πήρε ο Στράτος Τζόρτζογλου;

Χαμός στην εκπομπή Κους Κους, με τον γνωστό ηθοποιό!

Γιατί τα πήρε ο Στράτος Τζόρτζογλου;

Για μια ακόμη φορά καλεσμένος του Κους Κους, αρπάχτηκε με δημοσιογράφο της εκπομπής. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και το πάνελ της υποδέχτηκαν τον Στράτο Τζόρτζογλου με ένα βίντεο που είχε παίξει ο Θέμος στην εκπομπή του. Στο βίντεο αυτό ο γνωστός ηθοποιός ως καλεσμένος σε πρωινές εκπομπές τραγούδησε.


Η παρατήρηση του δημοσιογράφου της εκπομπής Νάσου Γουμενίδη, πως όταν τραγουδάει η φωνή του δεν ακούγεται καλά, έβγαλε από τα ρούχα του τον κατά τα άλλα ήρεμο Στράτο Τζόρτζογλου.


Ο γνωστός ηθοποιός «φούντωσε», όταν άκουσε πως δεν τραγουδάει καλά και αμέσως απάντησε, «δέχομαι την κριτική σου, πες με κ��ι άφωνο».


Μάταια προσπαθούσε η Κατερίνα Καραβάτου να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ο γνωστός ηθοποιός αρκετά εκνευρισμένος συνέχισε λέγοντας, «όλοι στην τηλεόραση έχουν γίνει αχταρμάς και ο ένας κοροϊδεύει τον άλλον» και συνεχίζει «θα μπορούσα και εγώ να πάρω μια εκπομπή και να κριτικάρω όποιον θέλω, αλλά δεν είναι ωραίο αυτό».


Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος τσαντίστηκε και του απάντησε πως δεν ανήκει στον αχταρμά και απλώς του έκανε μια παρατήρηση.


Ύστερα από λίγη ώρα η παρουσιάστρια για να αλλάξει κουβέντα ανέφερε που μπορεί κανείς να δει τον Στράτο Τζόρτζογλου να τραγουδάει. Έτσι εκείνος μίλησε για τα επαγγελματικά του και το θέμα έληξε εκεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top