Γιώργος Λιάγκας VS Νάντιας Μπουλέ!

Σπόντες, καρφιά και ειρωνία έδωσαν και πήραν

Γιώργος Λιάγκας VS Νάντιας Μπουλέ!
Μεγάλη… «αδυναμία» φαίνεται πως έχει ο Γιώργος Λιάγκας στη Νάντια Μπουλέ.

Με αφορμή τη δήλωση της Νάντιας ότι δεν είχε ακούσει όσα είχε πει για εκείνη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όπου υποστήριζε το ταλέντο και τις ικανότητες της, ο Λιάγκας δεν άντεξε και την πέταξε τη σποντίτσα του: «Κάνει πρόβα το πρωί και δεν σε βλέπει ρε Δημήτρη ρε γαμ**ο».

Και άμα νομίζετε ότι θα την άφηνε έτσι… γελιέστε! Έπεται και… συνέχεια στα καρφιά. O Λιάγκας σχολίασε και τα καλά λόγια του Γρηγόρη για τη Νάντια «ο Γρηγόρης καλά έκανε και απάντησε όπως κάνει ένας gentleman, με καλά λόγια για μια γυναίκα απ΄την οποία έχ��ι χωρίσει. Και η Μπουλέ θα μπορούσε». (εννοούσε να μιλήσει γλυκά για τον Ουγγαρέζο από τον οποίο επίσης έχει χωρίσει παλαιότερα).

Όταν η Φαίη και οι συνεργάτες του έσπευσαν να το «σώσουν» λιγάκι, λέγοντας του ότι αυτό που είπε το είπε γλυκά, ο Λιάγκας πέταξε και το τελικό του καρφί: «Το είπε γλυκά η Νάντια; εγώ σκιάχτηκα! Είδα και τα γυαλιά μεγάλα» (όχι που θα άφηνε ασχολίαστη και την στιλιστική επιλογή).

Στο τέλος κατέληξε όλο ειρωνία ότι η Νάντια Μπουλέ μίλησε τόσο γλυκά για τον πρώην της Ουγγαρέζο, που «από το μέλι κόλλησε και δεν μπορούσε να φύγει μετά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα όπου ο Λιάγκας τα «χώνει» στη Μπουλέ...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top