Όλες οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Δείτε τι θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται

Όλες οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Ξεκινούν και πάλι από την Δευτέρα τα «Μυστικά της Εδέμ» και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!


Η πανούργα Νταίζη, θα καταφέρει, όχι που δεν θα τα κατάφερνε, να τα ξαναβρεί με τον Χρήστο, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και δεν μπορεί να αντισταθεί. Αρχικά η Νταίζη θα προσπαθήσει να πείσει την Αντιγόνη να πουλήσει στην παρέα της Φεγγαρόπετρας την Εδέμ. Όταν εκείνη αρνηθεί θα γίνει ο κακός χαμός και η Νταίζη θα βρει παρηγοριά στην Στέλλα, που της έχει αδυναμία.


Σε όλο αυτό το σκηνικό θα πάει να βρει τον Χρήστο και θα τον πείσει να ξαναείναι μαζί… Αυτός θα πιστέψει αμέσως ότι η Νταίζη μεταμορφώθηκε και θα ενδώσει. Όμως πόσο θα κρατήσει ο έρωτας αυτή την φορά;


Ο -πλέω σε πελάγη ευτυχίας- θα κάνει το παν, για να καλύψει στην αστυνομία τον Λευτέρη και το ένοχο μυστικό του, όμως ο αστυνόμος θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και θα το ψάξει.


Παράλληλα θα καταλάβει και ο Λευτέρης ότι κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και το λέει στην Εύα, η οποία του τα «χώνει» άσχημα!


Μεγάλη ταραχή θα πάρει και η Στέλλα, η οποία ετοιμάζει μπαγάζια για να πάει με τον Πέτρο στο Λονδίνο. Στην βρετανική πρωτεύουσα όμως θα αποφασίσει να πάει την τελευταία στιγμή και η Αμαλία με την Μελίτα και την Νεφέλη. Η Αμαλία ετοιμαζόταν για Σύρο, αλλά ντράπηκε να πάει εκεί και να την ρωτάνε συνέχεια για τον Πέτρο. Όταν λοιπόν δει την Στέλλα στο σπίτι τους θα γίνει κακός χαμός!


Αυτά προς το παρόν… Next Week τα υπόλοιπα…


Πηγή: TVZάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top