Η Σίσσυ Φειδά Tα (ξανα)βάζει με τη Φαίη Σκορδά!

Ο οίκτος, ο γάμος, τα παιδιά και οι μικρότεροι άντρες

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να δείξω οίκτο!» Με αυτά τα λόγια απαντά η Σίσσυ Φειδά σε όσους την κατακρίνουν ότι στην εκπομπή της είναι ψυχρή και ασυγκίνητη.

«Έχουμε αποφασίσει να μην πουλάμε το προσωπικό μας δράμα και την προσωπική μας συγκίνηση. Οι τρίτοι, δεν μπορούν να ξέρουν τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες», λέει η παρουσιάστρια του «Σπίτι απ΄την αρχή» στο περιοδικό Glam.

Μάλιστα, δεν διστάζει ν�� (ξανα)φουντώσει την κόντρα της με τη Φαίη Σκορδά: «Αν κάποιος άνθρωπος για τους λόγους του δεν θέλει να μιλήσει, ο δημοσιογράφος συνεχίζει να του επιτίθεται;» λέει όλο νόημα και συνεχίζει: «δεν μπορώ ν΄ασχοληθώ με κανέναν που δεν διασταυρώνει τις πληροφορίες του, επιτίθεται σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει-με αβάσιμες πληροφορίες-και δείχνει τόσο μεγάλη εμπάθεια». Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι αυτό εκτός από τη Φαίη, αφορά και ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους!
Απαντώντας στο αν θα παρουσίαζε ποτέ μεσημεριανή εκπομπή, δεν το αποκλείει. «Στη ζωή μου έχω μάθει να μην είμαι απόλυτη» λέει, και αποκαλύπτει ότι της έγινε πρόταση να συμμετέχει σε πάνελ αντίστοιχης εκπομπής αλλά το αρνήθηκε.

Στα 37 της, δηλώνει «ποτέ μη λες ποτέ» στο ενδεχόμενο να κάνει κάποια στιγμή σχέση με μικρότερο άντρα: «όλα έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα του ανθρώπου. Έχουν ανοίξει οι ορίζοντες μου».

Όσο για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια και παιδί; Είναι έτοιμη αρκεί να το αισθανθεί και να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο.