Ο Γ. Αλαφούζος για την κρίση στα ΜΜΕ

Τι είπε για την απεργία στον ΣΚΑΙ

Ο Γ. Αλαφούζος για την κρίση στα ΜΜΕ

Στην απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε παράνομη την απεργία δημοσιογράφων και τεχνικών την Τρίτη στον ΣΚΑΙ, αλλά και στην απόφαση των επαγγελματικών ενώσεων να κηρύξουν νέα απεργία για την ίδια μέρα αναφέρθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος με παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Ο πρόεδρος του ομίλου του ΣΚΑΙ τόνισε: «Ο σταθμός θα διευκολύνει τους εργαζόμενους. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να παρακαλέσουμε ή να υποκινήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο κανέναν εργαζόμενο να δουλέψει. Ο σταθμός την Τρίτη, μέχρι να βγει η απόφαση, δεν θα εργαστεί, σεβόμενος την καταχρηστική απόφαση των ενώσεων.

Στη συνέντευξή του ο κ. Αλαφούζος αναφέρθηκε σ��ην κρίση που πλήττει τα ΜΜΕ και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι φέτος τα έσοδα του κλάδου συνολικά θα κινηθούν στο 1/3 των εσόδων του 2007.

«Πάμε στα βράχια» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ομίλου του ΣΚΑΙ και εκτίμησε ότι στην αγορά θα μείνουν λιγότερα ΜΜΕ και ότι θα χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας.

Αναφέρθηκε επίσης στη συμφωνία της πλειοψηφίας των εργαζομένων του ΣΚΑΙ να αποδεχθούν μείωση μισθών κατά 10%, κίνηση την οποία χαρακτήρισε "συγκινητική" και σημαντική για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης. Επισήμανε ωστόσο ότι από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας έχει επιδεινωθεί αρκετά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top