Μανωλίδου: «Άλλα έλεγε ο Λιάγκας όταν ήμασταν στο ίδιο κανάλι»

Τι απαντά για την κόντρα με κριτική επιτροπή και Μακρυπούλια

Μανωλίδου: «Άλλα έλεγε ο Λιάγκας όταν ήμασταν στο ίδιο κανάλι»
Αιχμές για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα απέναντι της άφησε η Ευγενία Μανωλίδου, τονίζοντας παράλληλα ότι οι φήμες για κόντρα με την κριτική επιτροπή και την Ζέτα Μακρυπούλια είναι απλά φήμες.

Μιλώντας στην Espresso της Κυριακής, η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars daily» σχολίασε με αιχμές την αναφορά του Γιώργο Λιάγκα από το πλατό του «Πρωινό mou» σε αυτήν. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Mega είχε τονίσει ότι ήταν λάθος της Μανωλίδου να δεχθεί να μπει «απέναντι» από τα «Μυστικά της Εδέμ» και είχε σχολιάσει μάλιστα ότι θα έπρεπε να λέει όχι και σε κάποιες προτάσεις.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είχε τοποθετηθεί πολύ αρνητικά για εμένα και στο παρελθόν. Είχε αλλάξει γνώμη όταν “συγκατοικήσαμε” (σ.σ. εννοεί στο ίδιο κανάλι) αλλά φαίνεται πως τώρα άλλαξε και πάλι γνώμη» τόνισε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου.

«Φυσικά και έχω αρνηθεί προτάσεις στο παρελθόν, όχι όμως γιατί φοβήθηκα τον ανταγωνισμό αλλά δεν ένιωθα ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Ο Γιώργος Λιάγκας και “κάποιοι άλλοι” ξεχνούν ότι πέρυσι όταν δεν προέκυψε τελευταία στιγμή η ιστορία του πρωινού στον Ant1 επέλεξα να μην κάνω τίποτα μέχρι τον Μάρτιο γιατί δε ένιωθα έτοιμη» υπογραμμίζει φανερά ενοχλημένη η Ευγενία Μανωλίδου.

«Δεν υπάρχει κόντρα με την κριτική επιτροπή και τη Ζέτα»

Τι κι αν έχει… βουήξει ο τόπος για διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ της ίδιας και της κριτικής επιτροπής αλλά και της παρουσιάστριας του «Dancing with the stars 2»; Η Ευγενία Μανωλίδου διαψεύδει κατηγορηματικά όλες τις φήμες και τονίζει ότι είναι… τυχαίο το γεγονός πως δεν τους έχει καλέσει στο «daily».

«Προσωπικά πρώτη φορά ακούω ότι έχω κόντρα με την κριτική επιτροπή και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Καμία απολύτως κόντρα δεν έχουμε! Μη βιάζεστε, θα έρθουν και αυτοί στην εκπομπή. Δεν τους έχουμε καλέσει επειδή δε θέλουμε να τους “μπουκώσουμε” όλους από την πρώτη εβδομάδα. Θα έρθουν όμως, γιατί όχι;».

«Θέλουμε ένα ακόμη παιδί με τον Άδωνι»

Αν και τονίζει ότι γελάει με τα δημοσιεύματα που συχνά-πυκνά την θέλουν έγκυο, η Ευγενία Μανωλίδου εξηγεί ότι ένα ακόμη παιδί είναι στα σχέδια της με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Συχνά-πυκνά κυκλοφορεί για εμένα ότι είμαι έγκυος. Η αλήθεια είναι ότι ένα ακόμη παιδί είναι στα σχέδια μας αλλά όχι στα άμεσα» εξηγεί η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars daily».

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή με καλεσμένο τον Γιώργο Γεωργίου...!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top