Elif: Το χέρι της Ελίφ αιμορραγεί και η Ρεϊχάν περιποιείται το τραύμα της

Συντoνιστείτε στο Star για να δείτε τι θα συμβεί την Παρασκευή στις 17.30

Η Ματσιντέ θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν την αστυνομία σχετικά με την Ελίφ. Η Ελίφ είναι φοβισμένη και η Ρεϊχάν της λέει πως μπορεί να εμπιστευθεί τη Ματσιντέ γιατί είναι καλή. Η Γιλντίζ καταλαβαίνει πως το κoριτσάκι είναι φοβισμένο και η Ματσιντέ αποφασίζει να μην καλέσει την αστυνομία γιατί φοβάται πως θα τρομάξει περισσότερο. Η Ματσιντέ αποφασίζει να κρατήσουν κοντά τους την Ελίφ και να τη φροντίσουν για κάποιο διάστημα. Η μητέρα του Εμιρχάν δέχεται ένα τηλεφώνημα για δουλειά σε ένα λογιστήριο. Η Γιλντίζ προσπαθεί να φροντίσει την Ελίφ αλλά εκείνη εξακολουθεί να φοβάται. Εμπιστεύεται μόνο τη Ρεϊχάν.

Ο Μουστάφα λέει στη Ματσιντέ πως τον ειδοποίησαν από ένα ορφανοτροφείο πως υπάρχει ένα κoριτσάκι, που θα μπορούσε να είναι η Ελίφ. Η Ματσιντέ του ζητάει να πάει αμέσως να το εξακριβώσει. Η Ρεϊχάν φροντίζει την Ελίφ και της κάνει ερωτήσεις για την οικογένειά της. Η Ελίφ είναι θλιμμένη και η Ρεϊχάν σταματάει τις ερωτήσεις. Η Γιλντίζ ψάχνει παντού τη Βιλντάν για να τη βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού. Η Λεμάν μιλάει στον Σαφάκ για μια κοπέλα για να παντρευτεί. Ο Σαφάκ της λέει πως δεν θέλει να παντρευτεί μια κοπέλα, που θα του βρει η μητέρα του. Στην κουζίνα η Ρεϊχάν δίνει ένα ποτήρι γάλα στην Ελίφ και η Γιλντίζ λέει πως επέστρεψε η Βιλντάν.

Στο άκουσμα του ονόματος, η Ελίφ παγώνει και πέφτει το ποτήρι από τα χέρια της. Το χέρι της αιμορραγεί και η Ρεϊχάν την πηγαίνει σε ένα άλλο δωμάτιο για να περιποιηθεί το τραύμα της. Η αντίδραση της μικρής στο άκουσμα του ονόματος της Βιλντάν προβληματίζει τη Γιλντίζ. Μιλάει σχετικά στη Ρεϊχάν και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι αλλά έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη κατάσταση. Η μητέρα του Εμιρχάν δεν καταφέρνει να πάρει τη δουλειά στο λογιστήριο. Επιστρέφοντας σπίτι της συναντάει τον Σαφάκ...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif