Κάτια Δανδουλάκη: Δεν έκανα ποτέ μου «αρπαχτές»

Ποιους κατακεραυνώνει και τι λέει για την κρίση

Κάτια Δανδουλάκη: Δεν έκανα ποτέ μου «αρπαχτές»

Η Κάτια Δανδουλάκη, μία εκ των πρωταγωνιστών της πετυχημένης καθημερινής σειράς «Η Ζωή της άλλης», μίλησε «έξω από τα δόντια» στο Tv Ζάπινγκ για την κρίση στην τηλεόραση αλλά και για τα γυρίσματα που τελείωσαν...


«Με το τσουνάμι που χτύπησε την χώρα μας και την τηλεόραση μας πώς μπορεί κάποιος να αιθεροβατεί και να απαιτεί τα παλιά του κασέ; Ναι το έριξα το κασέ μου για την “Ζωή” και θα το ρίξω κι άλλο αν χρειαστεί. Θέλω να κάνω τηλεόραση, θέλω να είμαι στην δουλειά κι αυτό μπορεί πλέον να γίνει μόνο αν μπεις στο τριπάκι της εποχής και δεν έχεις απαιτήσεις… τραβηγμένες από τα μαλλιά» δήλωσε για την κρίση στην τηλεόραση η Κάτια Δανδουλάκη, εκφράζοντας παράλληλα την οργή της για όσους δεν ρίχνουν νερό στο κρασί τους.


«Ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε ότι δεν είναι καιρός για παιχνιδάκια και απαιτήσεις και ότι αν δεν ρίξουμε όλοι νερό στο κρασί μας, δεν θα γίνονται πια σειρές. Πόσο μυαλό χρειάζεται για να το καταλάβει κανείς αυτό;»είπε χαρακτηριστικά.


Η ηθοποιός δεν διστάζει να εκφράσει την ανησυχία της για το ότι οι σειρές είναι πλέον μετρημένες στα δάχτυλα… «Και με τρομάζει και με στεναχωρεί πολύ αυτό, αλλά γενικά προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη –αν χάσεις την ψυχραιμία σου χάθηκες-…»


Με τα καλύτερα λόγια μιλά και για τα γυρίσματα τη�� «Ζωής της άλλης» που τελείωσαν. «Αγάπησα πολύ την “Ζωή”, την άλλη Κάτια, όλους τους συνεργάτες με τους οποίους περάσαμε από τα σαράντα κύματα αυτά τα δύο χρόνια. Ήταν μια δυνατή εμπειρία, ήταν μια δουλειά που αγάπησα και στήριξα με όλη μου την δύναμη όπως κάνω πάντα…»


Τέλος άσκησε κριτική στα νέα παιδιά που μπαίνουν στην τηλεόραση και την σνομπάρουν, θεωρώντας την αγγαρεία ή αρπαχτή. «Ποια είναι αυτά τα παιδάκια που έσκασαν από το αυγό τους και ξεπετάνε δουλειές ή κάνουν αρπαχτή; Ποτέ μου δεν ξεπέταξα οποιαδήποτε σειρά έκανα, ποτέ δεν το είδα σαν αρπαχτή».


Σε ότι αφορά το σήριαλ, η Κάτια καταλαβαίνει τα εγκλήματα της υποτιθέμενης εγγονής της, Ξένιας και σχεδιάζει την τιμωρία της...

Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της «Ζωής της Άλλης»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top