Λιάγκας-Γεωργίου έσουραν τα εξ’αμάξης στην Μανωλίδου

Γεωργίου «Ποτέ δεν θα έκανα σεξ μαζί της»

Λιάγκας-Γεωργίου έσουραν τα εξ’αμάξης στην Μανωλίδου

Μπορεί ο Γιώργος Γεωργίου να μην φημίζετε για τους λεπτούς τρόπους συμπεριφοράς του, αυτή όμως είναι από τις λίγες φορές που η καυστικότητα και η επιθετικότητα του έφτασαν στο ζενίθ όταν αναφέρθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου.

Ο δημοσιογράφος όχι μόνο τη «στόλισε» από την κορυφή μέχρι τα νύχια αλλά προχώρησε ακόμα παραπάνω .Μιλώντας στην εκπομπή Super Star αποκάλυψε κάτι που σόκαρε τόσο τους δημοσιογράφους και την παρουσιάστρια της εκπομπής όσο και εμάς: «Ούτε και γώ που είμαι σα κουασιμόδος δεν θα έκανα ποτέ σεξ με την Ευγενία Μανωλίδου. Η κοπέλα είναι νούμερο».

Ο παρουσιαστής χαρακτηρίζει την Ευγενία Μανωλίδου κακέκτυπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και αναφέρει πως άνετα θα της πέταγε γιαούρτια στο πρόσωπο ενώ προσθέτει: «Η κοπέλα είναι για πολλές κλωτσιές».

Παρόλα αυτά θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της αφού η ίδια τον κάλεσε προφανώς για να ανεβάσει τα πεσμένα της νούμερα τηλεθέασης αφού δεν κατάφερε να πιάσει ούτε τη βάση.

Η Ευγενία Μανωλίδου δεν τα άκουσε μόνο από τον Γιώργο Γεωργίου αλλά και από τον Γιώργο Λιάγκα. «Καλά η Μανωλίδου κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της. Να φανταστείτε πως μπροστά μου πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Γεωργίου και του είπε να πάει στην εκπομπή της, ο οποίος τη βρίζει χυδαία κατά καιρούς» υπογραμμίζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής αναφέρει πως η παρουσιάστρια του Dancing With The Stars Daily φώναξε τον παρουσιαστή στην εκπομπή της γνωρίζοντας πως αυτός έχει πρόθεση να τη βρίσει live«Εγώ ποτέ δε θα προσκαλούσα στην εκπομπή μου έναν άνθρωπο που με έβριζε τόσο χυδαία » τόνισε.

Δείτε το απόσ��ασμα από την εκπομπή Super Star και Πρωινό μου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top