Καλυβάτσης: «η ιστορία με τον Κανάκη έχει τελειώσει»

Πώς σχολιάζει το «Ράδιο Αρβύλα»;

Στο «πάγωμα» της φιλίας του με τον Αντώνη Κανάκη αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Σωτήρης Καλυβάτσης, μιλώντας παράλληλα για την κόντρα Αθήνας – Θεσσαλονίκης και σχολιάζοντας το «Ράδιο Αρβύλα»!

«Με τον Αντώνη Κανάκη μας ένωσε ό,τι μας ένωσε και μας χώρισε ό,τι μας χώρισε. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία», είπε ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του «mr. Αρβύλα».

Αναφερόμενος στην τωρινή εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απέδωσε… εύσημα: «μια χαρά κάνουν τη σάτιρά τους και να συνεχίζουν να την κάνουν, όπως και οι υπόλοιπες τέτοιου είδους εκπομπές, μπας και ξυπνήσει ο κόσμος».

«Την κόντρα τη δημιουργήσαμε με τον εαυτό μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις συνήθειες του λαδώματος, του ξεπλύματος και της "αναξιοκρατικής γλοιωδίας". Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, αλλιώς θα πρέπει να μάθουμε γερμανικά. Και ταχύρρυθμα μάλιστα...», δήλωσε, τέλος, για την κόντρα μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top