Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν ήρθα σε ρήξη με τον Γιάννη Λάτσιο»

«Αντιθέτως υπήρξε πολύ ζεστό κλίμα μεταξύ μας!»

Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν ήρθα σε ρήξη με τον Γιάννη Λάτσιο»

​Για την αναβολή του «Dancing with the Stars», αλλά και για τον υποτιθέμενο καυγά της με τον Γιάννη Λάτσιο μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη:

«Καμία σχέση! Ζεστό κλίμα και εγκαρδιότητα υπήρξε μεταξύ μας και δώσαμε ένα καινούργιο πια ραντεβού για να δούμε αν οι υποχρεώσεις που θα έχω μου επιτρέψουν να είμαι στο Dancing».

Υπήρξαν όμως κι άλλες φήμες, που την ήθελαν να έχει οργιστεί με την αναβολή του show χορού:

«Δεν έχουν καμία υπόσταση αυτές οι ράδιο αρβύλες. Καμία οργή αν είναι δυνατόν! Οι καιροί είναι δύσκολοι και μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν, ο ΑΝΤ1 έκρινε ότι είναι καλύτερο η εκπομπή να βγαίνει στη νέα σεζόν και όχι τώρα. Γιατί να οργιστώ για μια απόφαση που κατανοώ ή να κάνω σκηνές; Αντιθέτως υπήρξε πολύ ζεστό κλίμα με τον Γιάννη Λάτσιο…»

Απλή φήμη, χαρακτηρίζει και το δημοσίευμα που την ήθελε να έχει εκνευριστεί επειδή η Ζέτα Μακρυπούλια δεν τα έβρισκε με το κανάλι για τα χρήματα:

«Αστεία πράγματα! Το πράγμα χάλασε μόνο και μόνο γιατί η οικονομική κρίση χτύπησε πάρα πολύ άσχημα φέτος την τηλεόραση. Απ όσο ξέρω δεν υπήρξε τέτοιο κόλλημα!»

Αποκαλύπτει μάλιστα, πως όταν είπε το «ναι» για τη συμμετοχή της ως κριτής στο «Dancing», ούτε που ρώτησε πόσα θα παίρνει:

«Είπα “ο,τι δίνετε”! Αυτό που με αφορά είναι να γίνονται δουλειές. Σε τέτοιες εποχές δεν μπορείς να έχεις μεγάλες αξιώσεις. Πρέπει να βάζεις νερό στο κρασί σου πλέον».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top