Ναταλί Κάκκαβα: Έτσι έμαθε ότι ο Γκουντάρας θα της κάνει πρόταση γάμου!

Το αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής τους

Με αφορμή τη συζήτηση για τον γάμο της Μάρας Δαρμουσλή, η Ναταλί Κάκκαβα προχώρησε σε μία αστεία εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not». 

Πενηντάρισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και οι συνεργάτες του τού έκαναν έκπληξη

«Πριν την κανονική πρόταση γάμου, είχε προηγηθεί κάτι πολύ αστείο. Ήμασταν 4 μήνες μαζί. Εγώ έμενα μόνη μου τότε, και κάποια στιγμή ακούω μήνυμα στο κινητό. Ήμουν στο μπάνιο εγώ δεν πρόλαβα να το δω και καπάκι με παίρνει τηλέφωνο ο Γρηγόρης. ‘’Μωρό μου, σου έχω στείλει ένα μήνυμα. Το διάβασες;’’ μου λέει. ‘’Σε παρακαλώ μη το διαβάσεις. Ήταν να το στείλω σε έναν φίλο μου, μη το διαβάσεις!’’. Φυσικά και το διάβασα και έγραφε: ‘’Λεωνίδα, θέλω να μου βρεις ένα κοσμηματοπωλείο, γιατί την Κυριακή θέλω να κάνω πρόταση γάμου στην Ναταλί’’. Βέβαια δεν μου την έκανε την πρόταση την Κυριακή”, είπε η Ναταλί Κάκκαβα με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να γελούν.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε μέσα στο αυτοκίνητο μετά από νυχτερινή έξοδο. Έκανε δεξιά το αυτοκίνητο στον δρόμο και έδωσε στην Ναταλί το δαχτυλίδι.