Τέλος η Μέγκι Ντρίο από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Το ανακοίνωσε η ίδια 

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη Μαρία Αντωνά μίλησε το πρωί της Πέμπτης, η Μέγκι Ντρίο.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το OPEN και την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργου.

Τα «έχωσε» η Καινούργιου στη Μέγκι Ντρίο: «Δεν είναι σωστή επαγγελματίας!»

Όπως είναι γνωστό η σχέση του μοντέλου με την παρουσιάστρια δεν ήταν και η καλύτερη, αφού η Κατερίνα είχε αναφερθεί στον «αέρα» για την έλλειψη επαγγελματισμού της Μέγκι.

Η δημόσια συγγνώμη της Μέγκι Ντρίο στην Κατερίνα Καινούργιου

«Πέρασε όμως η τηλεοπτική σεζόν, τελείωσε με επιτυχία θα έλεγα τουλάχιστον για εμένα. Κρατάω τα καλύτερα από εκεί. Ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία θα έλεγα γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ καινούργιο για εμένα. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην αρχή, αλλά πιστεύω  έδωσα 1000% του εαυτού μου. Θέλω να ανακοινώσω επίσημα ότι με το OPEN έχω κλείσει το συμβόλαιό μου, έχουμε τελειώσει με επιτυχία. Δεν έχει γίνει κάτι, τελείωσε το συμβόλαιο μέχρι εκεί... Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ανανέωση γιατί δεν έχει ανανεώσει το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, έχει ανανεώσει μόνο η ίδια. Δεν ξέρω αν θα αποφασίσω να είμαι πάλι εκεί. Όσο υποτιμητικό κι αν θεωρούν κάποιες τηλεοπτικές περσόνες το παιδί από το reality, είναι κάτι που πουλάει κι αυτοί αξίζουν το σεβασμό τους», είπε το γνωστό μοντέλο.