MasterChef – Ντέμη: Εξηγεί γιατί η σχέση της με τον Γιώργο ήταν τεταμένη

Τον βλέπει να φτάνει στον τελικό ή όχι;

Η Ντέμη έχει αποχωρήσει από το MasterChef και προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Ωστόσο, όσο καιρό ήταν μέσα στον διαγωνισμό την είδαμε να έρχεται αρκετές φορές σε σύγκρουση με τον Γιώργο και μάλιστα τον είχε αποκαλέσει και… νυφίτσα.

MasterChef -Ντέμη: Έφαγε ή όχι ζωικά σαλάμια και τυριά; Τι απαντά η ίδια

Η ίδια μίλησε για την τεταμένη σχέση που είχε με τον πρώην συμπαίκτη της  στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω ούτε εγώ από τη μεριά μου. Η δική μας η σχέση ήταν συγκρουσιακή. Από την αρχή του παιχνιδιού υπήρχε μια περίεργη σπίθα μεταξύ μας. Δεν τον αντιπαθώ, δεν έχω κάτι μαζί του, απλά μες στο παιχνίδι τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Για τον Γιώργο μέσα στο MasterChef, όπως και για τους περισσότερους ακούγονταν ότι παίζουν στρατηγικά και ότι έχουν κρυφά χαρτιά για να φτάσουν κάπου. Δεν το θεωρώ κακό».

Στη συνέχεια μίλησε για την επιλογή του Γιώργου να τη βάλει αρχηγό στην τελευταία ομαδική δοκιμασία. «Εγώ του είπα και ευχαριστώ που έκανε κάτι τέτοιο. Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με τον Γιώργο. Γίνονταν κάποια πράγματα και αντιδρούσα. Έλεγα αυτό που πίστευα και τελείωνε.Δεν τον βλέπω στον τελικό».

Κλείνοντας, η Ντέμη αναφέρθηκε και στον Σταυρή σημειώνοντας: «Δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με τον Σταυρή. Είχαμε κόντρα από την αρχή. Ο Σταυρής αμφισβητούσε συνεχώς την πορεία μου με τις σούπες. Απλά απόρησα γιατί δεν ήρθε να μου το πει ευθέως».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»