«Γίναμε Eurovision»: Δείτε το τραγούδι που κέρδισε στη «Φωλιά των Κου Κου»

Πανηγύρισε η Κατερίνα Καραβάτου!

Τι κι αν ο κορωνοϊός ματαίωσε τη διεξαγωγή της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ, η «Φωλιά των Κου Κου» διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Μαΐου τον δικό της μεγάλο τελικό.

Οι τηλεθεατές της εκπομπής ψήφισαν το αγαπημένο τους τραγούδι φέτος μέσα από τον λογαριασμό της εκπομπής στο Ιnstagram και μαζί με τις ψήφους της κριτικής επιτροπής από διάσημους καλλιτέχνες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο στην Eurovision, ανέδειξαν τον μεγάλο νικητή!

Η Τάμτα έδωσε το 12άρι της στη Λιθουανία, ο Ηλίας Κόζας στη Γερμανία, η Καλομοίρα κι ο Σαρμπέλ ψήφισαν Γερμανία. Σοφία Βόσσου, Μαντώ, Λούκας Γιώργας, Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έδωσαν το 12άρι τους στην Ιταλία. Τη Ρωσία ψήφισε ο γνωστός συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος.

Έτσι πρώτη και με διαφορά, με 24 βαθμούς, ήρθε η Ιταλία με την μπαλάντα «Fai Rumore» του Diodato. Δεύτερη η Γερμανία με 16 βαθμούς, τρίτη η Ρωσία με 15, τέταρτη η Λιθουανία ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, πέμπτη η Ισλανδία κι έκτο το Αζερμπαϊτζάν.

Η Κατερίνα Καραβάτου ξέσπασε σε πανηγυρισμούς όταν το τραγούδι που στήριζε από την αρχή της ψηφοφορίας, αυτό της Ιταλίας, βγήκε πρώτο!

Στο κλείσιμο της εκπομπής ακούσαμε και πάλι την ιταλική συμμετοχή που διέπρεψε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Μεγάλος νικητής η Ιταλία