Ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζει διαδικτυακό σίριαλ εν μέσω καραντίνας!

Θα θυμίζει το «Singles»…

Μια ευχάριστη αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου η Μαρία Σολωμού το πρωί της Κυριακής

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι εν μέσω καραντίνας θα πρωταγωνιστεί σε νέο διαδικτυακό σίριαλ με την υπογραφή του Γιώργου Φειδά, δημιουργού της σειράς «Singles».

Εκνευρισμένη η Μαρία Σολωμού με την απαγόρευση κυκλοφορίας

Τη Μαρία με τον Γιώργο Φειδά συνδέει μια φιλία ετών /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει, “ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας”. Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο» είπε μέσω Skype η Μαρία Σολωμού.

Κοντά στην… τρέλα η Μαρία Σολωμού με τον κορωνοϊό!

«Είναι τέλειο! Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορωνοϊός. Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Με χαρακτήρες, γραμμένο σενάριο κανονικά και ο καθένας τραβάει τον εαυτό του. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια» πρόσθεσε.

Τέλος, η ταλαντούχα ηθοποιός «μαρτύρησε» ότι το σίριαλ θα ανέβει στο Youtube και στο κανάλι του Γιώργου Φειδά, ενώ θα αποτελείται από μικρά δεκάλεπτα επεισόδια που θα προβάλλονται τρεις φορές την εβδομάδα.