Elif: Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως ο Σελίμ την απατάει με την Πελίν

Οι περιπέτειες της Ελίφ συνεχίζονται καθημερινά στις 17.30 στο Star

Η Ελίφ και ο Χακί είναι ενθουσιασμένοι με την οντισιόν για τη θεατρική παράσταση. Όλοι οι μαθητές βάζουν τα δυνατά τους.  Ο Χακί παίρνει το ρόλο του πρίγκιπα και η Ελίφ της Χιονάτης. Η Μπερίλ το ρόλο της μάγισσας. Ο Χακί και η Ελίφ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο να πουν τα νέα τους και ακούνε τη Μελέκ να μιλάει με τον Γιουσούφ για την πιθανότητα ο Χακί να πάει στο ορφανοτροφείο.  

Η Αϊλά συναντάει τον Μουράτ και του κάνει δώρο ένα εντυπωσιακό ρολόι.  Η μέρα εκδίκασης του διαζυγίου της Ασουμάν και του Ερκούτ έχει φτάσει αλλά η Ασουμάν δεν πηγαίνει στο δικαστήριο και έτσι ο δικαστής καθυστερεί την υπόθεση για άλλον ένα μήνα.  Ο Ερκούτ είναι έξαλλος και πιστεύει πως η Ασουμάν κάτι σχεδιάζει. Πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού για να της ζητήσει εξηγήσεις. 

Η Ασουμάν του λέει πως δεν πρόκειται ποτέ να του δώσει διαζύγιο.  Ο Βεϊσέλ μαθαίνει πως ο Μουράτ έχασε τα χρήματα που είχε πάρει από τον τοκογλύφο και γίνεται έξαλλος. Το χρέος τους μεγαλώνει κάθε μέρα που περνάει.  

Ο Ερκούτ έχει πρόβλημα με μια εταιρία και θεωρεί πως πρέπει να τους δώσει μια προειδοποίηση. Καλεί τον Βεϊσέλ να αναλάβει τη δουλειά. Η Μελέκ λέει στη Ζεϊνέπ πως φέρεται πολύ άσχημα στον Σελίμ και εκείνη της απαντάει πως ο Σελίμ την απατάει με την Πελίν. Η Μελέκ της απαντάει πως αυτό είναι γελοίο. 

Ο Βεϊσέλ παρατηρεί το ρολόι στο χέρι του Μουράτ και πιστεύει πως το αγόρασε με τα χρήματα που δανείστηκε από τον τοκογλύφο. Ο Μουράτ δεν καταφέρνει να τον πείσει πως είναι ένα δώρο από την Αϊλά…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif εδώ