Elif: Η Αλιγιέ χάνει τις αισθήσεις της και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο!

Παραμείνετε στο Star για να δείτε όσα θα συμβούν την Τετάρτη 19/02

Ο Σελίμ προσπαθεί να βρει μετρητά και να πληρώσει κάποιες από τις οφειλές του γιατί μπορεί να χάσουν ακόμα και το σπίτι τους.  Η Ελίφ και ο Ταϊλάν πηγαίνουν στο σπίτι του Χακί αλλά δεν τον βρίσκουν εκεί. Η Μελέκ σε κάθε ευκαιρία που έχει, επισκέπτεται τον Γιουσούφ για να δει αν είναι καλά. 

Η Πελίν επισκέπτεται τον Σελίμ και του προσφέρει χρήματα για να λύσει κάποια από τα πολλά προβλήματά του αλλά ο Σελίμ της λέει πως δεν μπορεί να τα δεχθεί. 

Ο Βεϊσέλ ζητάει χρήματα από τον Σελίμ και εκείνος του λέει πως δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Σελίμ ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για να σώσει το σπίτι της οικογένειας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.  Η Αλιγιέ πηγαίνει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως η σχέση της με τον Σελίμ έχει τελειώσει. Η Αλιγιέ καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Καθώς φεύγει, χάνει τις αισθήσεις της. Η Τουλάι και η Ζεϊνέπ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.  Ο γιατρός τους λέει πως η Αλιγιέ λιποθύμησε εξαιτίας υψηλής πίεσης.

Η Αλιγιέ είναι καλύτερα αλλά η Ζεϊνέπ νιώθει υπεύθυνη για την κατάστασή της. Όλοι μαζί επιστρέφουν στο κτήμα.  Εξαιτίας της κατάστασης της Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ βρίσκονται πια στο ίδιο σπίτι.

Η Ζεϊνέπ του λέει πως θα μείνει γιατί δεν θέλει να στεναχωρήσει την Αλιγιέ αλλά μόλις συνέλθει η μητέρα του, εκείνη θα φύγει ξανά.  Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βρει τρόπο να σώσει τον Χακί από τα χέρια του πατέρα του…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif