Έλληνας δημοσιογράφος δηλώνει: «Η Ρούλα Κορομηλά έχει μία πίκρα μέσα της!»

«Έπρεπε να είχε αλλάξει τηλεοπτικό πρόσωπο όταν έπρεπε»

Τη γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια από όταν γνώριζαν τεράστια επιτυχία, ο καθένας στον δικό του τομέα, στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» του OPEN και σχολίασε τη Ρούλα Κορομηλά και τα όσα είπε πριν από λίγο καιρό στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Καινούργιου για Κορομηλά: «Θυμάμαι να κλαίω, να κλαίω συνέχεια!»

«Η Ρούλα έχει μια πίκρα μέσα της και τη βγάζει στις συνεντεύξεις της γιατί έφυγε από την τηλεόραση κα μετά ότι πήγε να κάνει δεν… περπάτησε. Είναι λάθος να “χτυπάει” τους νέους ανθρώπους. Οι νέοι άνθρωποι χρειάζονται από εμάς μια καλή κουβέντα, μια πλάτη, ένα χέρι για να τους βοηθήσει να προχωρήσουν. Δε γίνεται να είμαστε απέναντι στους νέους. Κι εμείς κάποτε νέοι ήμασταν» σχολίασε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος. 

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τον γιο του Κωνσταντίνο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: «Η Ρούλα Κορομηλά με έβλεπε σαν... μύγα!»

«Βέβαια, η Ρούλα έχει κάνει ένα λάθος, το οποίο της το είχα πει. Ότι δεν άλλαξε τηλεοπτικό πρόσωπο όταν έπρεπε. Παρέμεινε πάντα η Ρούλα των σόου, με το μίνι, με τις χαριτωμενιές, όλα αυτά τα όμορφα... Και της είπα κάποια στιγμή "Ρούλα μου, μεγαλώνουμε και άρα πρέπει να αλλάζουμε λιγάκι σιγά σιγά. Κάνε κάτι διαφορετικό, κάποια κοινωνική εκπομπή, είσαι η πιο αγαπημένη". Και μου έλεγε “όχι, εγώ θα μείνω εκεί”. Παρέμεινε, λοιπόν, σε αυτό που λέμε show woman, αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος», συμπλήρωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την «εθνική» μας παρουσιάστρια.