Elif: Ο Ουμίτ αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα!

Συντονιστείτε αύριο στις 17.30 στο Star

Ο Ουμίτ δένει την Ελίφ και πριν φτάσουν η Μελέκ με τον Γιουσούφ, συναντάει την Αρζού. Η Αρζού χρησιμοποιεί χλωροφόρμιο για να αναισθητοποιήσει την Ελίφ και τη βάζει στο αυτοκίνητό της. Ο Σελίμ ακολουθεί τη Ζεϊνέπ γιατί έχει την αίσθηση πως δεν του λέει την αλήθεια.

Όταν τη βλέπει να πηγαίνει στη δουλειά της, τηλεφωνεί και τη ρωτάει που είναι. Η Ζεϊνέπ του απαντάει πως είναι στη σχολή και ο Σελίμ εμφανίζεται μπροστά της. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ φτάνουν στο εργοστάσιο σε διαφορετική ώρα. Ο Ουμίτ τους κλειδώνει και αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα. Ο Γιουσούφ με το όπλο του τραυματίζει κατά λάθος τη Μελέκ και εκείνη τον κατηγορεί για την απαγωγή της Ελίφ.

Ο Γιουσούφ προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά η Μελέκ δεν τον πιστεύει. Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της. Ο Γιουσούφ καταφέρνει να ανοίξει τις πόρτες και να τη βγάλει έξω από το κτίριο. Τη μεταφέρει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και πηγαίνει να βρει βοήθεια.

Ενώ ο Γιουσούφ λείπει, η Μελέκ ανακτά τις αισθήσεις της. Ο Γιουσούφ βρίσκει ένα άντρα με αυτοκίνητο πρόθυμο να τους βοηθήσει αλλά όταν πηγαίνει να βρει τη Μελέκ, εκείνη έχει φύγει…


Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif