Η ”μάχη” Κωστόπουλου - Μπαλατσινού την Πέμπτη

Στα άκρα η τηλεοπτική τους αναμέτρηση

Η ”μάχη” Κωστόπουλου - Μπαλατσινού την Πέμπτη

Για τα παρατράγουδα του Greek Idol μίλησε στο Star ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική αναμέτρηση με τη σύζυγό του. Και αυτό γιατί την ώρα που θα προβάλλεται η εκπομπή του, θα χορεύει η Τζένη Μπαλατσινού στο Dancing with the Stars.


Με πολύ χιούμορ ο παρουσιαστής του «Βράδυ» είπε ότι την Πέμπτη θα φάει πολύ «ξύλο», όσον αφορά στη τηλεθέαση, έχοντας απέναντι το dancing και την γυναίκα του. Και η Τζένη Μπαλατσινού όμως φαίνεται να βρίσκει την τηλεοπτική μάχη του Πέτρου Κωστόπουλου χαμένη. Εκείνος από την άλλη πλευρά όπως λέει παίρ��ει τη εκδίκησή του, καθώς η σύζυγός του επιστρέφει στο σπίτι σαν ανάπηρη από τις εξοντωτικές πρόβες χορού.

Πάντως ο παρουσιαστής αιφνιδιάζεται πραγματικά στο ενδεχόμενο η Τζένη Μπαλατσινού να τραγουδήσει και να το...«κουνήσει» επί σκηνής, όπως η Ευγενία Μανωλίδου, λέγοντας «Μην μου λες τέτοια τώρα». Για τους παίκτες του show χορού ο παρουσιαστής δείχνει ανοιχτά τη προτίμησή του στον Αργύρη Αγγέλου, ενώ χαρακτηρίζει τον Τρύφωνα Σαμαρά «κόμικ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top