Στο πλατό μετά τα γεννητούρια η Σκορδά!

Εμφανώς αδυνατισμένη. Δείτε πώς την υποδέχτηκαν

Στο πλατό μετά τα γεννητούρια η Σκορδά!

Ούτε 40 μέρες δεν πέρασαν από την γέννηση του μικρού Γιάννη Λιάγκα και η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα! Ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της την υποδέχτηκε με μια πλούσια ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα, τονίζοντας της πόσο έλειψε σε όλους, ενώ η ίδια χαιρέτησε θερμά έναν – έναν τους συνεργάτες, που βρισκόντουσαν πίσω από τις κάμερες.

Για τραγούδι εισόδου η παρέα του «Πρωινού mou» επέλεξε το «Pretty Woman» και όχι άδικα, αφού η Φαίη ήταν αστραφτερή στο κόκκινο φόρεμα της με 15 κιλά λιγότερα. Η ίδια φανέρωσε ότι την περίοδο της εγκυμοσύνης είχε πάρει γύρω στα 18 κιλά και τότε πετάχτηκε ο -διακριτικότατος- Γιώργος Λιάγκας για να της πει: «έεις ακόμα 4 -5 να χάσεις»!!!

Όπως σας είχαμε πει σε προηγούμενη ανάρτηση, η παρουσιάστρια ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα διατροφής, ωστόσο η ίδια υποστήριξε ότι τρώει πολύ περισσότερο από ότι πριν λόγω θηλασμού. Εκτός από την σιλουέτα της όμως διαφορές παρατηρήσαμε και στο μαλλί που ήταν πιο σκούρο, ενώ σαν να έχει μαυρίσει λιγάκι μας φάνηκε...

Πάντως, μπορεί το πάνελ και ο σύζυγος να ήταν χαρούμενοι με την επιστροφή της, δεν ισχύει όμως το ίδιο για την ίδια, η οποία δεν έκρυψε την επιθυμία της να βρεθεί ξανά κοντά στον Λιάγκα junior.

Δείτε την επιστροφή της Φαίης Σκορδά και τις αλλαγές στην εμφάνισή της στο βίντεο που ακολουθεί

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top