Άγριος καυγάς Γ. Παπακωνσταντίνου-Μ.Αναγνωστάκη

Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη στο πρωινό του «Mega Σαββατοκύριακο». Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Μανώλης Αναγνωστάκης, είχαν καλεσμένο τον Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Όμως η συζήτηση ξέφυγε όταν ο Μ. Αναγνωστάκης κατηγόρησε τον υπουργό ότι ξεφεύγει και δεν απαντά στις ερωτήσεις: «Θέλετε να τα βρείτε πρώτα μεταξύ σας και μετά να με ρωτήσετε;», του ανταπάντησε ο κος Παπακωνσταντίνου.

Φανερά ενοχλημένος, ο Μ. Αναγνωστάκης του είπε:«Να τα βρείτε εσείς με τους υπουργούς σας. Κάνετε σε μας υποδείξεις να τα βρούμε μεταξύ μας; Εσείς παίζετε ξύλο ο ένας με τον ��λλον!»

«Αδικείτε τον εαυτό σας κύριε Αναγνωστάκη και την εκπομπή σας. Εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω», συνέχισε ο υπουργός οικονομικών, με τον παρουσιαστή να του λέει «αυτό που κάνατε δεν είναι σωστό», και τον υπουργό να ανταπαντά σε πολύ έντονο τόνο: «κύριε Αναγνωστάκη με εγκαλείτε όταν απαντώ σε ερώτηση συναδέλφου σας. Αυτό που κάνετε εσείς δεν είναι σωστό και ο τόνος σας δεν είναι σωστός».

«Εσείς προβοκάρατε εμάς κύριε Υπουργέ», του ξναλέει ο παρουσιαστής με τον Γ. Παπακωνσταντίνου να ξαναπαντά σε ακόμα πιο έντονο ύφος: «Αποφασίστε με ρωτάτε το ίδιο πράγμα ή δεν απαντώ στην ερώτηση του κυρίου Αναγνωστάκη; Έλεος πια!».

Στο τέλος, μετά από την ανταλλαγή και άλλων ειρωνικών σχολίων ανάμεσα τους, ο Υπουργός του είπε: «πρέπει να έχετε έστω και την ελάχιστη αξιοπρέπεια ν΄αφήνετε τον συνομιλητή σας να τελειώνει τις φράσεις του και δεν φαίνεται να την έχετε. Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην εκπομπή σας και υπάρχει αυτού του είδους η αντιμετώπιση. Να το ξέρω, να μην ξανάρθω!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top